Sapphire RX580 Nitro+ 8gb modelini 2 yıl kadar kullandım. Sıcaklıkları normal değerlerde 70-75C derecelerde (kasanın bulunduğu oda sıcak olmamasına rağmen) oluyor. Frekans değerleriyle oynayıp ısıyı düşürmek için performanstan ödün veriyordum. Eğer sıcaklık konusunda hassas isen gördüğün fps değerleri seni yanıltmasın. Zaten sıcaklığı düşürmek için undervolt yapıp mevcut fpslerin altına ineceksin. Benim için sıcaklık önemli değil 70-75 dereceleri sorun etmem diyorsan alınabilir. Çünkü her yazılım güncellemesinde yaptığım frekans ayarları stabilitesi bozuluyor ve tekrar ayarlama yapmak zorunda kalıyordum. Şu an MSI Gaming GTX 1650 Super 4gb modelini kullanıyorum. Performansından ve sıcaklık değerlerinden gayet memnunum. Boştayken 35-40 derece, yükteyken 55-65 derecelerde dolanıyor. En azından kafam rahat kasa yanmıyor
Dipnot: RX580 kullanırken kasamın kapaklarını açık veya kapalı tutmama rağmen ısınıyordu ve durum değişmiyordu. Şu an kasamın tüm kapakları kapalı olmasına rağmen içi ısınmıyor.