GTX 1650 Super vs RX 580 vs 5500XT vs RX 590

Bahsettiğiniz yazılımsal problemleri her AMD kartta yaşar mıyım? Mesela:

Hocam
Hayırlı olsun güzel tercih yapmışsınız. İşte kendi fikirlerimizi bile belirtmemiz bazı "AMD FANBOYLARINI" çıldırtmaya yetiyor herhalde

Hocam fan boy meselesinden ziyade artı eksilerini değerlendirmek gerekiyor. Mesela AMD'nin R5 1600X modelini 2 yıl kullandım. Sonrasında R5 1600 AF modeline geçtim. İşlemci konusunda güzel işler çıkarıyorlar ortaya. Ancak ekran kartları konusunda gelişime ihtiyaç var

Velhasıl konuyu dağıtmamak için önerim nvidia modelleri olurdu. Konu sahibi arkadaş amd ekran kartı düşünüyorsa önceki yorumlarımda kullanmış birisi olarak yaptığım açıklamayı dikkate alsın der, iyi forumlar dilerim

Yani her AMD kartta yazılımsal bir sıkıntı yaşayacaksınız diye bir şey yok. Ama genel olarak yaşanan durumlar da ortada forumda biraz araştırma yaparsanız genel olarak hangi sorunlar yaşanıyor bulabilirsiniz.

Bu konuda bir şey diyemem ne yazık ki. Linkteki kartı kullanmadım. Ben sadece deneyimlerimi aktarma konusunda yardımcı olabilirim. Elektronik işi biraz şanstır iyi de çıkabilir kötü de. Ama forumlarda sıklıkla denk geldiğim konulara bakıldıgında amdnin problemleri nvidiaya oranla daha ağır basıyor. Kendim tekrar risk almamak için yeni ekran kartımda nvidia tercih ettim. Bu demek değil ki nvidia tamamen problemsiz. Ancak kıyaslandıgında AMD'den daha mantıklı geldi.

Hocam 5500XT seçin derim aralarında en iyisi.
8 GB VRAM'e sahip olduğu için RX 5500 XT öneriyorum.

Sistem bileşenlerinizi tamamen belirtir misiniz?
Hepinize cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim fps'ten ufak da olsa taviz verip diğerlerine göre daha ucuz olan 1650superi tercih edeceğim. Böylece hem işlemciyi overclock etmek zorunda olduğum için ona da yeni bir fan almak için bütçem kalacak hem de ısınma ve yazılımsal sorunlarla uğraşmak zorunda kalmayacağım (umarım )

Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…