GTX 1650 Super vs RX 6500 XT

Bütçe
3300
5500'ümü satarken kullanabileceğim bir bilgi daha . Ama doğruya doğru 3500'e de alınabilecek başka kart yok. 6600 alayım desen ve ya 3050 direkt 6000 liraya çıkıyorsun.

Bu hafta sonu Division 2 ücretsiz oldu onda açacam bakalım nasıl olacak hem değerleri kontrol ederim gerçi yayın için Series s'i de kullanıcam

Ben 6500XT öneririm eksiklerini bilerek almak lazım.

Hocam yayın falan sorun değil benim için aslında oynadığım oyunlar RDR tarzı biraz ondan çekiniyorum 1080P'de kasmadan oynatır mı acaba testlerde 50-60FPS genelde.

Bu arada Xbox series s üzerinden yayın açıyorum cyberpunk 2077de var onda da yayın açacam bana yayın açmak çok kolay geldi Webcam ve Mikrofon desteği de var
Hocam rdr2 oynarsın mevzu rdr3ü oynayabilecek miyiz

Ben 6500xt öneririm eksiklerini bilerek almak lazım

Sapphire Nitro+
Aslında en iyisi PowerColor Red devil ama onu da bulmak zor şu an. Nitro+ en iyi tercih gibi.
Hocam yayın falan sorun değil benim için aslında oynadığım oyunlar RDR tarzı biraz ondan çekiniyorum 1080P'de kasmadan oynatır mı acaba testlerde 50-60FPS genelde.
Oynarsınız sıkıntı olmaz.

Haklısınız hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…