GTX 1650 Super vs RX580 vs RX 570

Bütçe
4000 TL
gtx 1650s iyidir

1650S > RX 580 8 GB > RX 580 4 GB > RX 570 4 GB
Doğru sıralama bu, 1650Super olduğuna emin olun, normal 1650 rx570 ayarında bir kart çünkü
Hocam bakayım dedim rx5500 XT için ama fiyatlar aşırı pahalı 3k ya gtx 1650 super buldun mining yapılmamış sizce 6 k bütçe için 3k ekran kartına verilir mi ?
Bana sorarsanız 6k bütçeyle şu anda sistem zor, biraz bekleyip ekran kartlarında fiyat düşmesini bekleyin derim. O zamana kadar idareten bir GPU kullanırsınız sistemde, fiyatlar düşünce de güzel bir kart takıp keyfini sürersiniz. Ama bulduğunuz kartın fiyatı iyiyse seçim sizin :D

Doğru sıralama bu, 1650Super olduğuna emin olun, normal 1650 rx570 ayarında bir kart çünkü

Bana sorarsanız 6k bütçeyle şu anda sistem zor, biraz bekleyip ekran kartlarında fiyat düşmesini bekleyin derim. O zamana kadar idareten bir GPU kullanırsınız sistemde, fiyatlar düşünce de güzel bir kart takıp keyfini sürersiniz. Ama bulduğunuz kartın fiyatı iyiyse seçim sizin :D
Hocam fiyatlar bana göre hayatta düşmez. Madencilik furyası devam ediyor ve Etherium 700 800 doları görmeden hayatta düşmez

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı