lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #71 1650'den 2060'a geçilmez, 1650'den en az 3060'a geçilir şahsen.
Z zlp12 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #72 oldvillaGGer dedi: 10 FPS mi? Siz kafayı yemişsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Yanlışım var ise kusurabakmayın. Eskiden izlediğim bir test videosunda öyle olduğunu hatırladım, herhalde yanlış hatırlamışım. Yaklaşık ne kadar fark var aralarında?
oldvillaGGer dedi: 10 FPS mi? Siz kafayı yemişsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Yanlışım var ise kusurabakmayın. Eskiden izlediğim bir test videosunda öyle olduğunu hatırladım, herhalde yanlış hatırlamışım. Yaklaşık ne kadar fark var aralarında?
Anonymous61 Kilopat Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite öğrencisi 4 Aralık 2024 #73 kino dedi: Okuyor aynen. Dinozor çağından kalma trafoyu abartın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Birader örnek gösterdiğin oyun optimizasyon konusunda leş bir oyun 4090 bile sıkıntı yaşıyor bu oyunda ne yaşıyorsunuz anlamıyorum.
kino dedi: Okuyor aynen. Dinozor çağından kalma trafoyu abartın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Birader örnek gösterdiğin oyun optimizasyon konusunda leş bir oyun 4090 bile sıkıntı yaşıyor bu oyunda ne yaşıyorsunuz anlamıyorum.
enessylu Megapat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #74 3060 al kanka aynı performansı veriyor, ama daha yeni nesil 3060