GTX 1650 Super'den RTX 3050 geçiş

Yer
İzmir
Daha fazla  
GTX 1650 Super ekran kartı almıştım özelikle super modeli güçlü olduğunu biliyordum ama aldığım günden beri o 4 GB VRAM bana o kadar zorluk çıkardı ki anlatamam. Öncesinde RX580 8 GB 256bit kullanıcısıydım. Gayet iyi performans veriyordu ama AMD'nin malum yazılımsal sıkıntılarından dolayı çok siyah ekran yerdim.

Bende aynı güçte belki ufacık farkla bile olsa güçlü stabil bir ekran kartı olsun diye gayet uyguna satıp GTX 1650 Super geçtim. Memnundum ama 4 GB beni çok frenliyordu.

Önceden söyleyim arkadaşlar ben çok büyük ekran kartları peşinde değilim bu sınıfta ki ekran kartları benim işimi görüyor. Şimdi devam edeyim, 4 GB'ı 6 GB yapmak istiyordum ama uygun güzel kendime göre ekran kartı bulamıyordum AMD'ye korkudan geçemiyordum. Sonrasında 8 GB RTX 3050 almaya karar verdim. Hem 4 GB GTX 1650 Super satıp kurtulmuş olacaktım hem de gayet kayda değer performans alacaktım. Ve en önemlisi DLSS teknolojisine sahip olacaktım. Evet dediğimi yaptım ve aldım. Gayet memnunum ama herkes neden RTX 3050 kötü diyor anlamıyorum.

Yani bu anlattığım hikayeden yola çıkacak olursak benim yaptığım şey mantıksız mı merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1660TI'ın DLSS'li ve 8GB lı hali. Yakın fiyattaki rakiplerine göre de çok daha güçsüz olduğu için önerilmiyor.

Ürünü 2. El satın alırsan mantıklı bir geçiş belki olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler cevaplar için. Hocalarım öncelikle sıfır bir ekran kartı almak istiyordum teknolojik aletlerde 2. ele güvenmiyorum. Bir kere alıp 4 yıl götürsün falan diye. 5 ay önce vatandan 6400 aldım. İnanın 8GB ve alınabilecek en mantıklı fiyat performans o vardı. Diğerleri 4 gb ya da 6GB dı. 1050ti bile 5000 bandındaydı. Böyle karar verdim aldım. Olay bu

Teşekkürler cevaplar için. Hocalarım öncelikle sıfır bir ekran kartı almak istiyordum teknolojik aletlerde 2. ele güvenmiyorum. Bir kere alıp 4 yıl götürsün falan diye. 5 ay önce vatandan 6400 aldım. İnanın 8GB ve alınabilecek en mantıklı fiyat performans o vardı. Diğerleri 4 gb ya da 6GB dı. 1050ti bile 5000 bandındaydı. Böyle karar verdim aldım. Olay bu
Hocam garantili 2. El al? 2. El diye elinde patlayacak diye bir şey yok. Yanına birini al beraber bakın.

Hocam garantili 2. El al? 2. El diye elinde patlayacak diye bir şey yok. Yanına birini al beraber bakın.
Haklısınız hocam ilerde tekrar bir ekran kartı yükseltmesi yaparsam 2. el yöneleceğim. Gerçekten dediğiniz gibi sıfır fiyatıyla 2. el fiyatları özellikle ekran kartları için baya komik

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı