yiitx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 1.050 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, ben ekran kartıma undervolt yapmak istiyorum. Çünkü çok ısınıyor. Bazen fan hızını sona çekip siyah ekran veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Şu an boşta değil arkada Fortnite açık.
Merhaba arkadaşlar, ben ekran kartıma undervolt yapmak istiyorum. Çünkü çok ısınıyor. Bazen fan hızını sona çekip siyah ekran veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Şu an boşta değil arkada Fortnite açık.
Lawrence22 Centipat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 204 19 Mart 2021 #2 Çok ısınmıyor önce ayarlar Full'de heaven3D benchmark testi yapın sonra voltajı 900 verip Core clock 1830 yapın sonuçları karşılaştırın.
Çok ısınmıyor önce ayarlar Full'de heaven3D benchmark testi yapın sonra voltajı 900 verip Core clock 1830 yapın sonuçları karşılaştırın.
yiitx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 1.050 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #3 Lawrence22 dedi: Çok ısınmıyor önce ayarlar Full'de heaven3D benchmark testi yapın sonra voltajı 900 verip Core clock 1830 yapın sonuçları karşılaştırın. Genişletmek için tıkla... Siyah ekran vermesi sıkıntı zaten hem de yazmayı unutmuşum ekran kartı stok olarak OC.
Lawrence22 dedi: Çok ısınmıyor önce ayarlar Full'de heaven3D benchmark testi yapın sonra voltajı 900 verip Core clock 1830 yapın sonuçları karşılaştırın. Genişletmek için tıkla... Siyah ekran vermesi sıkıntı zaten hem de yazmayı unutmuşum ekran kartı stok olarak OC.
Lawrence22 Centipat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 204 19 Mart 2021 #4 yiitx dedi: Siyah ekran vermesi sıkıntı zaten hem de yazmayı unutmuşum ekran kartı stok olarak OC. Genişletmek için tıkla... Benim dediğimi yapın.
yiitx dedi: Siyah ekran vermesi sıkıntı zaten hem de yazmayı unutmuşum ekran kartı stok olarak OC. Genişletmek için tıkla... Benim dediğimi yapın.
yiitx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 1.050 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #5 Lawrence22 dedi: Çok ısınmıyor önce ayarlar Full'de heaven3D benchmark testi yapın sonra voltajı 900 verip Core clock 1830 yapın sonuçları karşılaştırın. Genişletmek için tıkla... Furmark olur mu?
Lawrence22 dedi: Çok ısınmıyor önce ayarlar Full'de heaven3D benchmark testi yapın sonra voltajı 900 verip Core clock 1830 yapın sonuçları karşılaştırın. Genişletmek için tıkla... Furmark olur mu?
Lawrence22 Centipat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 204 19 Mart 2021 #6 yiitx dedi: FurMark olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur. Ama heaven3D benchmark hem kısa hem de score ve FPS gösterdiği için onu kullanabilirsiniz.
yiitx dedi: FurMark olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur. Ama heaven3D benchmark hem kısa hem de score ve FPS gösterdiği için onu kullanabilirsiniz.