Merhabalar Google'da bulunan her çözümü yaptım uyguladım hiçbir çözüm alamadım. Artık tak etti, camdan aşağı atacağım bilgisayarı yoksa. İşlemci ekran kartı stress testleri yaptım herhangi bir sorun çıkmadı. RAM'leri kontrol ettim yine çıkmadı.
Sistem özellikleri:
Windows 10 Pro sürüm 21h1.
AMD Ryzen 5 2600 işlemci.
NVIDIA GTX 1650 Gaming X
G.Skill 8 GB Ripjaws V kırmızı DDR4 3000MHz CL16 Single kit RAM (X2)
MSI B450M Pro M.2-v2 anakart.
Her oyunda crash yiyorum delirmek üzereyim
20.07.2021 tarihinde technopat daki windows ile format attım hala mavi ekran alıyorum
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
Ağ sürücüsünü dediğiniz anakartın LAN Driver'ı mı yoksa aygıt yöneticisinden olan mı?
DDU için seçenekler kısmında bir çok seçenek işaretli hangisini işaretleyip hangisini kaldırmalıyım?
Ağ Sürücülerini güncelledim, ek olarak aşağıdaki yerde değiştirmem gereken herhangi bir şey var mı ve bu işlemi güvenli mod'da yapmak zorunda mıyım ? (aklıma gelmişken sorayım güvenli mod'da yapmam gerekirse güvenli modu ağ ile olan versiyonu ile açıp ekran kartı driverını orda mı yüklemeliyim yoksa sildikten sonra normale geçip orda da yüklesem bir şey fark eder mi)
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Google Drive, dosyalarınızın yedeklerini saklamanın ve tüm telefon, tablet veya bilgisayarlardan kolayca erişebilmenin ücretsiz yoludur. Ücretsiz 15 GB'lik Google Depolama Alanı ile başlayın.