Wiux Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #1 RAM 16 GB Ekran kartı GTX 1650 TI İşlemci İntel 10200H GTX 1650 Ti, 16 GB RAM, Intel 10200H sistemimde GTA 5 kasıyor. Sadece GTA 5'te oluyor.
A atomhuro Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 743 Çözümler 2 10 Nisan 2022 #2 Yani hangi ayarda ne kadar FPS oluyor?
P PLS Help me Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 95 10 Nisan 2022 #3 GTA 5 kaynaklı bir sorun olabilir. Oyun içi FPS öğrenmeyi deneyin eğer çok düşük ise sürücünüzden ya da oyuna ek bir mod kurduysanız ondandır diye tahmin ediyorum.
GTA 5 kaynaklı bir sorun olabilir. Oyun içi FPS öğrenmeyi deneyin eğer çok düşük ise sürücünüzden ya da oyuna ek bir mod kurduysanız ondandır diye tahmin ediyorum.
Onurumz Hectopat Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 122 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #4 Oyun içi değerleri atarsanız daha iyi olur ayrıca tek kanal mı çift kanal mı?
P PLS Help me Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 95 10 Nisan 2022 #5 Onurumz dedi: Oyun içi değerleri atarsanız daha iyi olur ayrıca tek kanal mı çift kanal mı? Genişletmek için tıkla... RAM'lerden bahsediyor iseniz böyle bir sistemde sorun çıkacağını düşünmüyorum ve arkadaş sadece GTA 5 diye belirtmiş oyun kaynaklı gibi duruyor.
Onurumz dedi: Oyun içi değerleri atarsanız daha iyi olur ayrıca tek kanal mı çift kanal mı? Genişletmek için tıkla... RAM'lerden bahsediyor iseniz böyle bir sistemde sorun çıkacağını düşünmüyorum ve arkadaş sadece GTA 5 diye belirtmiş oyun kaynaklı gibi duruyor.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.262 Çözümler 86 10 Nisan 2022 #6 PLS Help me dedi: RAM'lerden bahsediyor iseniz böyle bir sistemde sorun çıkacağını düşünmüyorum ve arkadaş sadece GTA 5 diye belirtmiş oyun kaynaklı gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... RAM miktarı değil, kanal sayısı doğrudan performansı etkiliyor.
PLS Help me dedi: RAM'lerden bahsediyor iseniz böyle bir sistemde sorun çıkacağını düşünmüyorum ve arkadaş sadece GTA 5 diye belirtmiş oyun kaynaklı gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... RAM miktarı değil, kanal sayısı doğrudan performansı etkiliyor.
P PLS Help me Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 95 10 Nisan 2022 #7 Hououin Kyouma dedi: RAM miktarı değil, kanal sayısı doğrudan performansı etkiliyor. Genişletmek için tıkla... Başta bende RAM'lerden darboğaz mı oluyor diye düşündüm fakat sadece GTA 5'e özel bir kasmavar diyor arkadaşımız. Eğer ki öbür oynadığı oyunlar Valorant CS:GO falansa o zaman kusuruma bakmayın.
Hououin Kyouma dedi: RAM miktarı değil, kanal sayısı doğrudan performansı etkiliyor. Genişletmek için tıkla... Başta bende RAM'lerden darboğaz mı oluyor diye düşündüm fakat sadece GTA 5'e özel bir kasmavar diyor arkadaşımız. Eğer ki öbür oynadığı oyunlar Valorant CS:GO falansa o zaman kusuruma bakmayın.
A atomhuro Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 743 Çözümler 2 10 Nisan 2022 #8 GTA 5 gibi oyunlarda çift kanal ram çok etkilemiyor. 16 GB tek kanal yeterli olur.
Wiux Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #9 atomhuro dedi: Yani hangi ayarda ne kadar FPS oluyor? Genişletmek için tıkla... Normal ayarlarda. PLS Help me dedi: GTA 5 kaynaklı bir sorun olabilir. Oyun içi FPS öğrenmeyi deneyin eğer çok düşük ise sürücünüzden ya da oyuna ek bir mod kurduysanız ondandır diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... 50-60'larda geziyor. Onurumz dedi: Oyun içi değerleri atarsanız daha iyi olur ayrıca tek kanal mı çift kanal mı? Genişletmek için tıkla... Çift kanal 8x2. Valorant Rainbow CS gibi oyunlarda 150 FPS üstünü rahat bir şekilde görebiliyorum. Son düzenleme: 10 Nisan 2022
atomhuro dedi: Yani hangi ayarda ne kadar FPS oluyor? Genişletmek için tıkla... Normal ayarlarda. PLS Help me dedi: GTA 5 kaynaklı bir sorun olabilir. Oyun içi FPS öğrenmeyi deneyin eğer çok düşük ise sürücünüzden ya da oyuna ek bir mod kurduysanız ondandır diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... 50-60'larda geziyor. Onurumz dedi: Oyun içi değerleri atarsanız daha iyi olur ayrıca tek kanal mı çift kanal mı? Genişletmek için tıkla... Çift kanal 8x2. Valorant Rainbow CS gibi oyunlarda 150 FPS üstünü rahat bir şekilde görebiliyorum.
A atomhuro Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 743 Çözümler 2 10 Nisan 2022 #10 Valorant, CS vs. GTA 5'in dengi değil ki. 50-60 fps normal.