sefflex Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 182 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #1 Fortnite oynarken performansta en düşükte 120 FPS'nin altını görüyor, Valorant'ta aynı şekilde. Bunun çözümü var mı?
Fortnite oynarken performansta en düşükte 120 FPS'nin altını görüyor, Valorant'ta aynı şekilde. Bunun çözümü var mı?
KS KS sefflex Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 182 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #41 tamamdır hocam yapıyorum erengore dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... bu adımda takıldım hocam Son düzenleme: 17 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #42 sefflex dedi: tamamdır hocam yapıyorum Eki Görüntüle 1110272 bu adımda takıldım hocam Genişletmek için tıkla... Hemen Rehberdeki arkadaşı bir çağıralım. @KRALCAN ilgilenebilir misin dostum? Artı 0 Eksi
sefflex dedi: tamamdır hocam yapıyorum Eki Görüntüle 1110272 bu adımda takıldım hocam Genişletmek için tıkla... Hemen Rehberdeki arkadaşı bir çağıralım. @KRALCAN ilgilenebilir misin dostum?
KS KS sefflex Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 182 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #43 erengore dedi: Hemen Rehberdeki arkadaşı bir çağıralım. @KRALCAN ilgilenebilir misin dostum? Genişletmek için tıkla... benim biraz işim çıktı musayit olduğumda size ulaşmam mümkün mü ? erengore dedi: Hemen Rehberdeki arkadaşı bir çağıralım. @KRALCAN ilgilenebilir misin dostum? Genişletmek için tıkla... discord verebilirmisiniz ? Artı 0 Eksi
erengore dedi: Hemen Rehberdeki arkadaşı bir çağıralım. @KRALCAN ilgilenebilir misin dostum? Genişletmek için tıkla... benim biraz işim çıktı musayit olduğumda size ulaşmam mümkün mü ? erengore dedi: Hemen Rehberdeki arkadaşı bir çağıralım. @KRALCAN ilgilenebilir misin dostum? Genişletmek için tıkla... discord verebilirmisiniz ?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #44 sefflex dedi: benim biraz işim çıktı musayit olduğumda size ulaşmam mümkün mü ? discord verebilirmisiniz ? Genişletmek için tıkla... Hiç fark etmez. Acelesi yok. Yavaş yavaş yaparız hepsini hem o arkadaş da bakar sorunu giderir. erengore#4019 Artı 0 Eksi
sefflex dedi: benim biraz işim çıktı musayit olduğumda size ulaşmam mümkün mü ? discord verebilirmisiniz ? Genişletmek için tıkla... Hiç fark etmez. Acelesi yok. Yavaş yavaş yaparız hepsini hem o arkadaş da bakar sorunu giderir. erengore#4019
KS KS sefflex Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 182 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #45 erengore dedi: Hiç fark etmez. Acelesi yok. Yavaş yavaş yaparız hepsini hem o arkadaş da bakar sorunu giderir. erengore#4019 Genişletmek için tıkla... yardımınız için teşekkürler yoolladım arkadaşlık Artı 0 Eksi
erengore dedi: Hiç fark etmez. Acelesi yok. Yavaş yavaş yaparız hepsini hem o arkadaş da bakar sorunu giderir. erengore#4019 Genişletmek için tıkla... yardımınız için teşekkürler yoolladım arkadaşlık
ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 10 17 Temmuz 2021 #46 sefflex dedi: 8 GB RAM - laptop Genişletmek için tıkla... Çift kanal RAM lazım. Bir tane daha 8GB RAM alabilirsiniz. Ayrıca sıcaklık değerlerinizi kontrol edin. Bilgisayar içerisindeki ayarlamalarınızı yapın örnek: Nvidia masaüstü ayarları, Experience ayarları, Denetim masası güç modu ayarları vs. Artı 0 Eksi
sefflex dedi: 8 GB RAM - laptop Genişletmek için tıkla... Çift kanal RAM lazım. Bir tane daha 8GB RAM alabilirsiniz. Ayrıca sıcaklık değerlerinizi kontrol edin. Bilgisayar içerisindeki ayarlamalarınızı yapın örnek: Nvidia masaüstü ayarları, Experience ayarları, Denetim masası güç modu ayarları vs.