GTX 1650 Ti için işlemci tavsiyesi

Vulpisx

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam,

2. el bir eski kasa satın aldım. DDR3 anakart 4 + 4 1666 MHz i5 3470 işlemci ve GTX 1650 Ti ekran kartım var.

Şimdi sorunum şu:
İşlemcim gereğinden fazla ısınıyor. Termal macun ve yeni fan takviyesi yapmayı düşünüyorum ama ne kadar etki eder? Bunun cevabını rica edeceğim.

Bir diğer de:
Ryzen 5 2600 işlemci alıp takmak istiyorum, bu işlemci ekran kartını darboğaz yapar mı? 1500 ₺ bandında hangi işlemci ekran kartım için uyumlu olur?

Değerli hocalarım cevaplarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar selam,

2. el bir eski kasa satın aldım. DDR3 anakart 4 + 4 1666 MHz i5 3470 işlemci ve GTX 1650 Ti ekran kartım var.

Şimdi sorunum şu:
İşlemcim gereğinden fazla ısınıyor. Termal macun ve yeni fan takviyesi yapmayı düşünüyorum ama ne kadar etki eder? Bunun cevabını rica edeceğim.

Bir diğer de:
Ryzen 5 2600 işlemci alıp takmak istiyorum, bu işlemci ekran kartını darboğaz yapar mı? 1500 ₺ bandında hangi işlemci ekran kartım için uyumlu olur?

Değerli hocalarım cevaplarınızı bekliyorum.

Ekran kartınız GTX 1650 Ti olamaz hocam. Çünkü GTX 1650 Ti sadece laptoplarda var. Windows arama kısmına "DxDiag" yazıp ekran sekmesinden ekran kartınızı öğrenin.

Ek olarak AMD işlemci almak istiyorsanız anakartınızı değiştirmek zorundasınız.

Ekran kartınız GTX 1650 Ti olamaz hocam. Çünkü GTX 1650 Ti sadece laptoplarda var. Windows arama kısmına "DxDiag" yazıp ekran sekmesinden ekran kartınızı öğrenin.

Ek olarak AMD işlemci almak istiyorsanız anakartınızı değiştirmek zorundasınız.
Doğru diyorsunuz hocam ekran kartını yanlış yazmışım.

AMD işlemci takamaycaksam eğer intel tarafında uygun bütçeli işlemci hangisi olur? Isı problemi pek olmayan ekran kartını darboğaz etmeyecek?

Hocam bu yazılımı kurup "mainboard" sekmesinden anakartınızı öğrenip yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı