M mustafaydinx Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF monitör aldım ve Monster Laptopum var. 1650ti ekran kartı var içinde, monitör ayarlarından FreeSync açmalı mıyım yoksa kapalı mı kalması lazım? Ekstra olarak monitörde takılmalar oluyor HDMI kablosu ile alakası olabilir mi? (Laptopta DP girişi yok.)
Merhaba arkadaşlar, Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF monitör aldım ve Monster Laptopum var. 1650ti ekran kartı var içinde, monitör ayarlarından FreeSync açmalı mıyım yoksa kapalı mı kalması lazım? Ekstra olarak monitörde takılmalar oluyor HDMI kablosu ile alakası olabilir mi? (Laptopta DP girişi yok.)
Çözüm A1peren 23 Temmuz 2024 mustafaydinx dedi: Merhaba arkadaşlar, Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF monitör aldım ve Monster Laptopum var. 1650ti ekran kartı var içinde, monitör ayarlarından FreeSync açmalı mıyım yoksa kapalı mı kalması lazım? Ekstra olarak monitörde takılmalar oluyor HDMI kablosu ile alakası olabilir mi? (Laptopta DP girişi yok.) Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın; 10, 16, 20, 30 ve 40 serisi ekran kartlarının tamamı, 417,71 ve üzeri sürücülerle FreeSync'i destekler. Alıntı: FreeSync Teknolojisi Nedir? FreeSync Ne İşe Yarar?. Açabilirsin, destekliyor.
mustafaydinx dedi: Merhaba arkadaşlar, Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF monitör aldım ve Monster Laptopum var. 1650ti ekran kartı var içinde, monitör ayarlarından FreeSync açmalı mıyım yoksa kapalı mı kalması lazım? Ekstra olarak monitörde takılmalar oluyor HDMI kablosu ile alakası olabilir mi? (Laptopta DP girişi yok.) Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın; 10, 16, 20, 30 ve 40 serisi ekran kartlarının tamamı, 417,71 ve üzeri sürücülerle FreeSync'i destekler. Alıntı: FreeSync Teknolojisi Nedir? FreeSync Ne İşe Yarar?. Açabilirsin, destekliyor.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.794 Çözümler 123 Yer İzmir 23 Temmuz 2024 #2 mustafaydinx dedi: Merhaba arkadaşlar, Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF monitör aldım ve Monster Laptopum var. 1650ti ekran kartı var içinde, monitör ayarlarından FreeSync açmalı mıyım yoksa kapalı mı kalması lazım? Ekstra olarak monitörde takılmalar oluyor HDMI kablosu ile alakası olabilir mi? (Laptopta DP girişi yok.) Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın; 10, 16, 20, 30 ve 40 serisi ekran kartlarının tamamı, 417,71 ve üzeri sürücülerle FreeSync'i destekler. Alıntı: FreeSync Teknolojisi Nedir? FreeSync Ne İşe Yarar?. Açabilirsin, destekliyor. Artı 0 Eksi Çözüm
mustafaydinx dedi: Merhaba arkadaşlar, Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF monitör aldım ve Monster Laptopum var. 1650ti ekran kartı var içinde, monitör ayarlarından FreeSync açmalı mıyım yoksa kapalı mı kalması lazım? Ekstra olarak monitörde takılmalar oluyor HDMI kablosu ile alakası olabilir mi? (Laptopta DP girişi yok.) Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın; 10, 16, 20, 30 ve 40 serisi ekran kartlarının tamamı, 417,71 ve üzeri sürücülerle FreeSync'i destekler. Alıntı: FreeSync Teknolojisi Nedir? FreeSync Ne İşe Yarar?. Açabilirsin, destekliyor.
KS KS M mustafaydinx Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #3 A1peren dedi: NVIDIA'nın; 10, 16, 20, 30 ve 40 serisi ekran kartlarının tamamı, 417,71 ve üzeri sürücülerle FreeSync'i destekler. Alıntı: FreeSync Teknolojisi Nedir? FreeSync Ne İşe Yarar?. Açabilirsin, destekliyor. Genişletmek için tıkla... Peki bu monitördeki takılmalar neden kaynaklanıyor sence? Artı 0 Eksi
A1peren dedi: NVIDIA'nın; 10, 16, 20, 30 ve 40 serisi ekran kartlarının tamamı, 417,71 ve üzeri sürücülerle FreeSync'i destekler. Alıntı: FreeSync Teknolojisi Nedir? FreeSync Ne İşe Yarar?. Açabilirsin, destekliyor. Genişletmek için tıkla... Peki bu monitördeki takılmalar neden kaynaklanıyor sence?
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.794 Çözümler 123 Yer İzmir 23 Temmuz 2024 #4 mustafaydinx dedi: Peki bu monitördeki takılmalar neden kaynaklanıyor sence? Genişletmek için tıkla... FPS dengesizliği varsa yırtılma olabilir. VSync açın. Artı 0 Eksi
mustafaydinx dedi: Peki bu monitördeki takılmalar neden kaynaklanıyor sence? Genişletmek için tıkla... FPS dengesizliği varsa yırtılma olabilir. VSync açın.
KS KS M mustafaydinx Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #5 A1peren dedi: FPS dengesizliği varsa yırtılma olabilir. VSync açın. Genişletmek için tıkla... Yok tam olarak öyle değil. Bu konuda bahsettiğim olay aslında. Anlamadım ben de tam olarak sebebini. Abimin bilgisayarında da deneyeceğim olmazsa kabloyu değişeceğim. Artı 0 Eksi
A1peren dedi: FPS dengesizliği varsa yırtılma olabilir. VSync açın. Genişletmek için tıkla... Yok tam olarak öyle değil. Bu konuda bahsettiğim olay aslında. Anlamadım ben de tam olarak sebebini. Abimin bilgisayarında da deneyeceğim olmazsa kabloyu değişeceğim.