userlaptop38 Femtopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Nisan 2021 #1 ben 4 ay önce bir Gaming laptop aldım ama şimdi nedense çok kasıyor, takılıyor vs. 16 GB RAM. GTX 1650 Ti. Tüm sürücüler güncel. Her şey düzelmesi için her şeyi yaptım ama olmadı. Sorunu bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2021
ben 4 ay önce bir Gaming laptop aldım ama şimdi nedense çok kasıyor, takılıyor vs. 16 GB RAM. GTX 1650 Ti. Tüm sürücüler güncel. Her şey düzelmesi için her şeyi yaptım ama olmadı. Sorunu bilen var mı?
KS KS userlaptop38 Femtopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Aralık 2021 #11 GrifDipo dedi: Kanka hallettim galiba Lenovo idi laptopum bir ayar çektim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Kanka ne yaptın da duzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
GrifDipo dedi: Kanka hallettim galiba Lenovo idi laptopum bir ayar çektim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Kanka ne yaptın da duzeldi.
GrifDipo Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #12 Kanka Lenovo Vantage'a gir. Benim ısı kipi sessiz moddaymış onu performansa al düzelir. Artı 0 Eksi
KS KS userlaptop38 Femtopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Aralık 2021 #13 GrifDipo dedi: Kanka Lenovo Vantage'a gir. Benim ısı kipi sessiz moddaymış onu performansa al düzelir. Genişletmek için tıkla... Kanka benim de aynı sıkıntı oldu ben servise gönderdim her şeyi yaptım ama olmamıştı sağ olsun duzelttiler. Artı 0 Eksi
GrifDipo dedi: Kanka Lenovo Vantage'a gir. Benim ısı kipi sessiz moddaymış onu performansa al düzelir. Genişletmek için tıkla... Kanka benim de aynı sıkıntı oldu ben servise gönderdim her şeyi yaptım ama olmamıştı sağ olsun duzelttiler.
GrifDipo Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #14 userlaptop38 dedi: Kanka benim de aynı sıkıntı oldu ben servise gönderdim her şeyi yaptım ama olmamıştı sağ olsun duzelttiler. Genişletmek için tıkla... Kanka bir işlem yapıyorum. Biraz daha çalışacam en kötü servise götürürüm. Artı 0 Eksi
userlaptop38 dedi: Kanka benim de aynı sıkıntı oldu ben servise gönderdim her şeyi yaptım ama olmamıştı sağ olsun duzelttiler. Genişletmek için tıkla... Kanka bir işlem yapıyorum. Biraz daha çalışacam en kötü servise götürürüm.
KS KS userlaptop38 Femtopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Aralık 2021 #15 Servise vermeni tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
GrifDipo Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #16 userlaptop38 dedi: Servise vermeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... kaç günde eline geçti servise verdikten sonra kanka Artı 0 Eksi
userlaptop38 dedi: Servise vermeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... kaç günde eline geçti servise verdikten sonra kanka
mertates_60 Yoctopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #17 GrifDipo dedi: Kanka hallettim galiba Lenovo idi laptopum bir ayar çektim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Kanka nasıl yaptın acaba? Aynı sorunu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
GrifDipo dedi: Kanka hallettim galiba Lenovo idi laptopum bir ayar çektim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Kanka nasıl yaptın acaba? Aynı sorunu yaşıyorum.