GTX 1650 Ti laptop, Valorant'ta 92 derece

TeknoPrime

Hectopat
Daha fazla  
İşlemcim i5 10300H.
16 GB çift kanal RAM.
Micron marka 500 GB SSD.
GTX 1650 Ti ekran kartı.

Sistem özelliklerim bunlar. Ekran kartı Valorant'ta 80-83 işlemci 89-92 derece normal midir?
PC bu Asus Tuf Gaming F17 Fx706
Oyun içi resim.

Ayrıca Turbo modda ekran kartı 86 işlemi 97'ye kadar görüyor ve 180-200 FPS veriyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    2,9 MB · Görüntüleme: 87
Son düzenleyen: Moderatör:
OC falan yaptıysanız en azından yaz aylarında kapatın derim. Zaten hava sıcak, bir de OC olduğu için ekstra ısınıyor bu sefer alev alev yanıyor PC. Ama yapmadıysanız soğutma açısından cihazda bir problem var gibi.

Overclock yapmadım.
Bir önerin. Veya başka herhangi düzeltmek için yapabileceğim bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Overclock yapmadım.
Bir önerin veya başka herhangi düzeltmek için yapabileceğim bir şey var mı?

Laptoplarda Turbo modunu OC anlamış arkadaş.
Siz normal modda oynayabilirsiniz. Çünkü hava sıcak Turbo modda daha çok ısındırır.
Oyun laptopları için bu değerler iyi.
1 seneyi geçmişse kaliteli bir termal macunla yenileyin.

Laptop için bence değerler normal. Laptopun temizliğini yapabilir altına ekstra olarak fan alırsanız bir nebze daha serin çalışmasını sağlayabilirsiniz.
Edit: Turbo modu büyük ihtimalle fanların son seviyede çalıştığı mod olarak düşünüyorum.

Aynı sisteme sahibiz kısmen ve bu sıcaklıklar overclock veya varsayılan ayarlar değişmediyse bir Gaming laptop için gayet normal. Ek olarak almak isterseniz laptop soğutucuları var bir nebze etkisi olur.

Yüksek ihtimal bakım süresi gelmiştir herne kadar laptop için normal gelsede Valorant gibi bir oyunda bana fazla geliyor bu değerler tavsiyem bakımını yaptirtin bir de altina soğutucu alin güzel bir düşme gorebilirsiniz eğer bakimdan dolayi ise.

Teşekkürler tavsiyeler için belki bakıma gönderirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…