GTX 1650 Ti MAX-Q, Cyberpunk 2077 kaldırır mı?

Red Dead Redemption 2'yi hangi ayarlarda akıcı oynayabiliyorsan Cyberpunk 2077'yi de onun bir üst ayarında oynayabilirsin.

Hocam 570 hala güncel bir kart. Minimum gereksinimler 750Ti bile olsa rahat oynatır.
Tamamdır. Biraz daha mantıklı yaklaşınca medium ayarlar denebilir. Belki de low civarı.
Hocam Cyberpunk 2077 , RDR2 gibi konsol portu değil Rockstar'ın konsol portlarının optimizasyonu çöp oluyor.
En azından High ayarlarda 35 40 FPS verir diye düşünüyorum şahsen, çıkınca göreceğiz.

Hocam Cyberpunk 2077, RDR2 gibi konsol portu değil Rockstar'ın konsol portlarının optimizasyonu çöp oluyor.

Biliyorum, o yüzden bu oyunu örnek verdim yani örneğin RDR2'de orta ayarlarda ekran kartın 40 FPS alırsa Cyberpunk'ta orta ayarlarda en az 60 FPS yüksek ayarlarda da 30-40 FPS bir şeyler kesin alırsın. Çünkü RDR2 optimizasyon sıkıntısından dolayıekran kartını yoğun kullanan bir oyun bu sayede ekran kartının performansını daha net anlayabilirsin. Oyun daha çıkmadığı için YouTube'ta inceleme videosu henüz yok şimdilik başka oyunları ekran kartının nasıl çalıştırdığına bakıp karşılaştırırsan az çok kestirebilirsin.

Pardon yanlış okumuşum haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…