F Furkan___ Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 521 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Ağustos 2020 #11 Malzeme kalitesi ve benzeri gibi dış etmenleri dert etmeyecekseniz. İyi bir seçim olur. Lakin kredi kartı bilgisi ve benzeri önemli bilgiler saklayacaksanız. Orijinal Windows10 almalısınız.
Malzeme kalitesi ve benzeri gibi dış etmenleri dert etmeyecekseniz. İyi bir seçim olur. Lakin kredi kartı bilgisi ve benzeri önemli bilgiler saklayacaksanız. Orijinal Windows10 almalısınız.
Kalradya Hükümdarı Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Camp Nou Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #12 av.ahmetozdemir dedi: Monster Abra A5 serisi bir oyun laptopu sipariş ettim. GTX 1650 Ti. Intel 7 10. nesil. 500 GB SSD. 16 GB RAM. Şeklinde temel özellikleri. Ürün hakkında yorumunuz nedir? Fikirlerinizi almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu konu biraz eski ve büyük ihtimal satın aldınız fakat Monster ısıma - soğuma konusunda iyi değil.
av.ahmetozdemir dedi: Monster Abra A5 serisi bir oyun laptopu sipariş ettim. GTX 1650 Ti. Intel 7 10. nesil. 500 GB SSD. 16 GB RAM. Şeklinde temel özellikleri. Ürün hakkında yorumunuz nedir? Fikirlerinizi almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu konu biraz eski ve büyük ihtimal satın aldınız fakat Monster ısıma - soğuma konusunda iyi değil.