d ua Zeptopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #1 RAM 16GB DDR4 2933MHz SSD veya HDD modeli 500GB Crucial p2 + 1TB HDD Ekran kartı GTX 1650 Ti İşlemci i5 10200H Laptopu alalı 1.5 yıl oldu, sorun yazılımsaldır diye düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2023
rev1 Picopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 472 Çözümler 9 27 Ocak 2023 #2 Düşünmeyin servise gönderin. Artı 0 Eksi
Alperkskn52 Femtopat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #3 Şarj aletinizde ya da cihazınızın şarj portundan kaynaklanan bir sorun olabilir yetkili bir servise gönderin. Artı 0 Eksi
Şarj aletinizde ya da cihazınızın şarj portundan kaynaklanan bir sorun olabilir yetkili bir servise gönderin.
KS KS d ua Zeptopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #4 Alperkskn52 dedi: Şarj aletinizde ya da cihazınızın şarj portundan kaynaklanan bir sorun olabilir yetkili bir servise gönderin. Genişletmek için tıkla... Farklı bir şarj aleti ile de denedim sorun devam ediyor şarj portunda sıkıntı olabilir ama çok düşünmüyorum. Laptopu alalı 2 yıl olmadı daha Artı 0 Eksi
Alperkskn52 dedi: Şarj aletinizde ya da cihazınızın şarj portundan kaynaklanan bir sorun olabilir yetkili bir servise gönderin. Genişletmek için tıkla... Farklı bir şarj aleti ile de denedim sorun devam ediyor şarj portunda sıkıntı olabilir ama çok düşünmüyorum. Laptopu alalı 2 yıl olmadı daha
Alperkskn52 Femtopat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #5 d ua dedi: Farklı bir şarj aleti ile de denedim sorun devam ediyor şarj portunda sıkıntı olabilir ama çok düşünmüyorum. Laptopu alalı 2 yıl olmadı daha. Genişletmek için tıkla... Yeni eski fark etmez kullanıma bağlı olarak herhangi bir aksam bozabilirsin teknik servise göndermekte fayda var. Artı 0 Eksi
d ua dedi: Farklı bir şarj aleti ile de denedim sorun devam ediyor şarj portunda sıkıntı olabilir ama çok düşünmüyorum. Laptopu alalı 2 yıl olmadı daha. Genişletmek için tıkla... Yeni eski fark etmez kullanıma bağlı olarak herhangi bir aksam bozabilirsin teknik servise göndermekte fayda var.