GTX 1650 Ti RDR 2 Açar mı?

Yani bence ucuz fiyata gelirse niye alınmasın 1650 ama şu an 1650'ler 4.5k 5K falan. Sıfır RX 6500 XT hem daha güçlü hem daha uyguna geliyor ya da 2.el RX6600 çok güzel gider yani.

Asıl sana sormalı neden uygun fiyata bulunsa bile gtx1650 alınmaz diyorsun? Fanboyluk vs. yok bu konuyu başka okuyanlar için de soru işareti olmasın diye açıklıyorum. Siz de sanki gt 1030muş gibi gömüyorsunuz bilmediğiniz kartı.
Gtx 1650'yi bizzat kendim kullandım yetersiz bir kart.

Gelecek'de asla yetmeyecek bir kart şuan bile yetmiyorken ileride simulator oyunlarını bile kaldırmaz.

Bu kart yerine Amd alınmalı en azından Fsr desteği bulunuyor her kartta.

Neden? Piyasa altındaysa alınmaz mı? Dediğim gibi RX570 daha iyi olur ama AMD'ye önyargısı varsa en iyi seçenek 1650. gitsin 2K versin demiyorum tabii Max 1300 - 1500. bunlar bile çok gerçi ama piyasası böyle.

GTX 1650 GDDR 6 ise zaten RX 570 ile aynı performansı veriyor. Tabii bu RX 570 4 GB modeli için geçerli. Bence de bulabilirseniz 8 GB RX 570 almanız. Ancak WattMan hatası bu seride çok oluyor diye duydum.

GTX 1650'yi bizzat kendim kullandım yetersiz bir kart.

Gelecek'de asla yetmeyecek bir kart şu an bile yetmiyorken ileride Simulator oyunlarını bile kaldırmaz.

Bu kart yerine AMD alınmalı en azından FSR desteği bulunuyor her kartta.
FSR desteği tüm kartlarda vardır. 1650'de FSR kullanabilir.
Bizzat 1650 Ti kullanıyorum Ultra ayarlar 60 FPS takıntınız yoksa gayet yeterli bir kart şu anda. 2023 yılının optimizasyon özürlü oyunlar hariç yüksek ayarlarda biraz oynayarak 50-60 FPS alabiliyorsunuz. Tabii artık yeni nesil oyunlarda zorlanmaya başladığı bir gerçek.
Elinde 1650 olanlar için tavsiyem hiç 4000 serisine bakmayıp 5000 serisini beklemeniz. Bir şekilde AAA oyunları oynarsınız Low ayarlarda zaten artık AAA oyunların Low vs Ultra ayarları arasında çok az farklar var. 4000 serisinde VRAM çok az belki tepki koyarsak 5000 serisinde durum düzelir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı