Jossephh Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 294 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #1 Oyunun sistem gereksinimlerine baktım en az 6 GB VRAM istiyor. Benim GTX 1650 Ti ekran kartı, oyunu kaç FPS oynatır tahminen?
Oyunun sistem gereksinimlerine baktım en az 6 GB VRAM istiyor. Benim GTX 1650 Ti ekran kartı, oyunu kaç FPS oynatır tahminen?
TheDoctorBD Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 384 16 Kasım 2023 #2 Jossephh dedi: Oyunun sistem gereksinimlerine baktım en az 6 GB VRAM istiyor. Benim GTX 1650 Ti ekran kartı, oyunu kaç FPS oynatır tahminen? Genişletmek için tıkla... Oyun daha çıkmadı optimizasyonu hakkında bilgimiz yok.
Jossephh dedi: Oyunun sistem gereksinimlerine baktım en az 6 GB VRAM istiyor. Benim GTX 1650 Ti ekran kartı, oyunu kaç FPS oynatır tahminen? Genişletmek için tıkla... Oyun daha çıkmadı optimizasyonu hakkında bilgimiz yok.
S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.196 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #3 sanırım sistem gereksinimleri bunlar.
Jossephh Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 294 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #4 Jossephh dedi: Oyunun sistem gereksinimlerine baktım en az 6 GB VRAM istiyor. Benim GTX 1650 Ti ekran kartı, oyunu kaç FPS oynatır tahminen? Genişletmek için tıkla... Evet şimdi test ettim. Oyun açılıyor ancak FPS çok düşük. Bazı yerlerde 30-40 FPS oluyor bazı yerlerde direkt 10 FPS'e düşüyor. Eğer optimizasyon düzeltilirse oynanabilir duruma gelebilir.
Jossephh dedi: Oyunun sistem gereksinimlerine baktım en az 6 GB VRAM istiyor. Benim GTX 1650 Ti ekran kartı, oyunu kaç FPS oynatır tahminen? Genişletmek için tıkla... Evet şimdi test ettim. Oyun açılıyor ancak FPS çok düşük. Bazı yerlerde 30-40 FPS oluyor bazı yerlerde direkt 10 FPS'e düşüyor. Eğer optimizasyon düzeltilirse oynanabilir duruma gelebilir.