GTX 1650 Ti sistem GTA 5 donmaya başladı

Beydilliyusa

Yoctopat
Daha fazla  
Yeni Monster PC almıştım. GTA 5 Online iynuyordum. Birden Online'den attı. Bir baktım ki elektrikler gidince internet gitmiş. Beni GTA 5 story moda attı internetsiz diye. Ben en yuksek ayarlarda gayet akıcı oynuyordum ama birdenbire donma sorunu takılma oldu çok fazla. Elektrik kesintisi zarar vermiş olabilir mi?. Bu arada PC de sadece SSD var hard disk yok.
GTX 1650 Ti.
16 GB RAM.
i5 10. nesil 10200H.

Yeni Monster PC almıştım. GTA 5 Online iynuyordum. Birden Online'den attı. Bir baktım ki elektrikler gidince internet gitmiş. Beni GTA 5 story moda attı internetsiz diye. Ben en yuksek ayarlarda gayet akıcı oynuyordum ama birdenbire donma sorunu takılma oldu çok fazla. Elektrik kesintisi zarar vermiş olabilir mi? Bu arada PC de sadece SSD var hard disk yok.
GTX 1650 Ti.
16 GB RAM.
i5 10. nesil 10200H.

Sıcaklık değerlerinizi paylaşabilir misiniz? Monster Abra kronik sorunlu bir seri, ayrıyaten cihazın bataryası var elektriğin zarar vereceğini sanmam.

Yeni Monster PC almıştım. GTA 5 Online iynuyordum. Birden Online'den attı. Bir baktım ki elektrikler gidince internet gitmiş. Beni GTA 5 story moda attı internetsiz diye. Ben en yuksek ayarlarda gayet akıcı oynuyordum ama birdenbire donma sorunu takılma oldu çok fazla. Elektrik kesintisi zarar vermiş olabilir mi? Bu arada PC de sadece SSD var hard disk yok.
GTX 1650 Ti.
16 GB RAM.
i5 10. nesil 10200H.

Sıcaklık değerleri nasıl. Bir de Monster'ın hangi modeli?

Not: Eletkriklerin gittiğini şimdi gördüm sanırım pilde oynadığın için şarjda oynamayı dene elektrik gelince.

Son düzenleme:
Yeni Monster PC almıştım. GTA 5 Online iynuyordum. Birden Online'den attı. Bir baktım ki elektrikler gidince internet gitmiş. Beni GTA 5 story moda attı internetsiz diye. Ben en yuksek ayarlarda gayet akıcı oynuyordum ama birdenbire donma sorunu takılma oldu çok fazla. Elektrik kesintisi zarar vermiş olabilir mi?. Bu arada PC de sadece SSD var hard disk yok.
GTX 1650 Ti.
16 GB RAM.
i5 10. nesil 10200H.
Monster için o ayarlar baya yüksek kaçar. Monsterların ısınma sorunundan dolayı olmuş olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı