Rahatça oynatır.Merhabalar, ben PUBG satın almak istiyorum ama sistemim nasıl oynatır bilmiyorum. Bende: i3 8100, 2*8 DDR4 RAM, GTX1650 Ti ekran kartı var sizce PUBG'da kaç FPS'le veya oynatır mı? Cevabınızı bekliyorum.
İkisindede kullanılıyor diye biliyorum.i3 8100 masaüstü işlemcisi, o kartın Ti modeli de laptoplarda kullanılıyor. Yanlış bir şey mi yazdınız acaba?
GTX 1650 ve 1650S modelleri masaüstü kartları. Ti olan ise laptoplarda kullanılıyor (1650'nin de dizüstü versiyonu var).İkisindede kullanılıyor diye biliyorum.
Şimdi baktımda evet haklıymışsınız.GTX 1650 ve 1650S modelleri masaüstü kartları. Ti olan ise laptoplarda kullanılıyor (1650'nin de dizüstü versiyonu var).
Oynarsın istersen grafikleri düşürür FPS bile arttırırsın.Merhabalar, ben PUBG satın almak istiyorum ama sistemim nasıl oynatır bilmiyorum. Bende: i3 8100, 2*8 DDR4 RAM, GTX1650 Ti ekran kartı var sizce PUBG'da kaç FPS'le veya oynatır mı? Cevabınızı bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.