Çözüldü GTX 1650 Ti sistem Ranch Simulator düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Melloo_14

Hectopat
Makaleler
1
RAM
16gb
Ekran kartı
gtx 1650ti
İşlemci
i5 10200h
Arkadaşlar ranch Simulator 20 30 FPS alıyorum garibime gidiyor ayarların hepsi ortada GPU CPU kullanımları düşük fazla olsa bayağı bir FPS alacağım.

Dosya Ekleri

• fps.png
    fps.png
    895,3 KB · Görüntüleme: 937
Son düzenleme:
Çözüm
Anladım yani ortada bir gariplik var. Daha önce oynamadığım için net bir şey söyleyemiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olur umarım.

Umarım moralim bozuluyor.

Yardım edecek var mı?

Arkadaşlar çözümü buldum biraz araştırma yaparak NVIDIA Denetim Masası'ndan ranch Simulator'e güç modunu optimum güç yaptım ve kasma ortadan kalktı ve FPS yükseldi.
Ranch Simulator biraz sistem isteyen bir oyun ama bu kadar düşük almanız şaşırttı. Sisteminizi bir güncelleyin web üzerinden isterseniz yada bu FPS değerleri normal mi daha önce oynamadığım için bilmiyorum. Son olarak depolamanız ne kadar boş onu sorabilirmiyim? Başka oyunlarda durumlar ne?
Ek olarak ayarlardan herhangi bir şeyi tiklemiş olabilirmisin. Adını hatırlamıyorum ama birkaç özellik FPS düşüşünü çok yapıyordu.

Ranch Simulator Sistem Gereksinimleri:

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    20,4 KB · Görüntüleme: 1.514
GTA 5 Online yüsek ayarlar 50-70 FPS alıyorum
80GB boş M.2 SSD.

Ranch Simulator biraz sistem isteyen bir oyun ama bu kadar düşük almanız şaşırttı. Sisteminizi bir güncelleyin web üzerinden isterseniz ya da bu FPS değerleri normal mi daha önce oynamadığım için bilmiyorum. Son olarak depolamanız ne kadar boş onu sorabilir miyim? Başka oyunlarda durumlar ne?
Ek olarak ayarlardan herhangi bir şeyi tiklemiş olabilir misin? Adını hatırlamıyorum ama birkaç özellik FPS düşüşünü çok yapıyordu.

Ranch Simulator sistem gereksinimleri:

GTA 5 Online yüsek ayarlar 50-70 FPS alıyorum.
80GB boş M.2 SSD.

Dosya Ekleri

• ayarlar2.png
    ayarlar2.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 1.273
  • ayarlar2.png
    ayarlar2.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 1.336
Anladım yani ortada bir gariplik var. Daha önce oynamadığım için net bir şey söyleyemiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olur umarım.

Yardım edecek var mı?

Arkadaşlar çözümü buldum biraz araştırma yaparak NVIDIA Denetim Masası'ndan ranch Simulator'e güç modunu optimum güç yaptım ve kasma ortadan kalktı ve FPS yükseldi.

Son düzenleme:
Çözüm
bende de aynı sorun var benim sistemim seninkine nazaran 1-2 tık daha düşük ama gta 5 online da bende 50-60 fps alırken ranch de 25 fps üstünü göremiyorum malesef

Yardım edecek var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı