GTX 1650 Ti sistem Windows 11'e geçilir mi?

Ben geçtim çok memnunum çevremdeki insanlarda memnun hiç bir performansla ilgili hiç bir sıkıntısını görmedim forumda görüyorum çoğu kişide win11 sıkıntılı sebebi nedir bu durumun?

Hocalarım yanıtlarınız için teşekkür ederim. Sizlere son bir sorum olacak. Windows 11'e bende bir şans vermek istiyorum eğer sorun yaşarsam dosya kaybı yaşamadan Windows 10'a dönebilir miyim?

Hocalarım yanıtlarınız için teşekkür ederim. Sizlere son bir sorum olacak. Windows 11'e bende bir şans vermek istiyorum eğer sorun yaşarsam dosya kaybı yaşamadan Windows 10'a dönebilir miyim?

Evet.

Hocam Windows Update ile yapacaksanız sorun olmaz.

Windows.old klasörünü silmezsen evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…