nazife3325 Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Nisan 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben oyun oynarken ekranda yırtılmalar oluyor. İngilizce olarak tearing deniyormuş sanırım. Oynadığım oyun at Dead of Night. Oyunda V-Sync ayarı olmadığından bir şey yapamıyorum NVIDIA denetim masasında her şeyi denedim çözümü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba arkadaşlar. Ben oyun oynarken ekranda yırtılmalar oluyor. İngilizce olarak tearing deniyormuş sanırım. Oynadığım oyun at Dead of Night. Oyunda V-Sync ayarı olmadığından bir şey yapamıyorum NVIDIA denetim masasında her şeyi denedim çözümü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.199 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #2 Rivatunerstatic ile fps sabitleyin.
nazife3325 Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Nisan 2025 #3 Ali Ataberk dedi: Rivatunerstatic ile fps sabitleyin. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı önceden indirmiştim ama nasıl yapacağımı anlamadım
Ali Ataberk dedi: Rivatunerstatic ile fps sabitleyin. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı önceden indirmiştim ama nasıl yapacağımı anlamadım
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.199 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #4 nazife3325 dedi: Uygulamayı önceden indirmiştim ama nasıl yapacağımı anlamadım Genişletmek için tıkla... Rivatunner FPS sabitleme yazın netde.
nazife3325 dedi: Uygulamayı önceden indirmiştim ama nasıl yapacağımı anlamadım Genişletmek için tıkla... Rivatunner FPS sabitleme yazın netde.
nazife3325 Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Nisan 2025 #5 Ali Ataberk dedi: Rivatunner FPS sabitleme yazın netde. Genişletmek için tıkla... Sorun çözülmedi