sifonsen Centipat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #1 GTX 1650 Ti 16 GB RAM i7 10.nesil var ama PES 21 videosu çekerken çok kasıyor. Sebep nedir veya bildiğiniz bir ayar var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2021
GTX 1650 Ti 16 GB RAM i7 10.nesil var ama PES 21 videosu çekerken çok kasıyor. Sebep nedir veya bildiğiniz bir ayar var mıdır?
HayaletAdam Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 573 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #2 Çok kaliteli ekran kaydı alıyor olabilirsin. Ayarlardan biraz ekran kaydı çözünürlüğünü düşürebilirsin. Fayda eder mi bilmiyorum ama dene istersen.
Çok kaliteli ekran kaydı alıyor olabilirsin. Ayarlardan biraz ekran kaydı çözünürlüğünü düşürebilirsin. Fayda eder mi bilmiyorum ama dene istersen.
İSOPRO Centipat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 419 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #3 Windows + G tuşu ile kayda başlayabilirsiniz hocam ve FPS düşüşü hakkında bilgim yok Windows + G tuşuna bastıktan sonra açılacak menüden kayda başlayabilirisiniz buradan kayda başlarsanız belki kasmaz
Windows + G tuşu ile kayda başlayabilirsiniz hocam ve FPS düşüşü hakkında bilgim yok Windows + G tuşuna bastıktan sonra açılacak menüden kayda başlayabilirisiniz buradan kayda başlarsanız belki kasmaz
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 4 Kasım 2021 #4 Kaydı işlemci üzerinden alıyorsanız bir de ekran kartı ile almayı deneyin.
sifonsen Centipat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #5 Lee Yubin dedi: Kaydı işlemci üzerinden alıyorsanız bir de ekran kartı ile almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... hayır ekran kartı üzerinden alıyorum yine aynı
Lee Yubin dedi: Kaydı işlemci üzerinden alıyorsanız bir de ekran kartı ile almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... hayır ekran kartı üzerinden alıyorum yine aynı