GTX 1650 Ti sistemde Rust çok uzun süre yükleme ekranında kalıyor

İşletim sistemi
Windows 11

EmirFatih

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar bugün Rust indirdim comunity kısmından bir tane TR sunucusu buldum ona giriyorum. Önce 20 dakika falan loading gibi bir şey bekledim 11k civarı bir şey doldu, şimdi 10 dakikadır bekliyorum spawing world yazıyor 5K civarı bir şey daha doluyor. Yani sistemim o kadar kötü değil sürücüler falan da güncel. Neden bu kadar uzun sürüyor?
Sistem: 1650 Ti, Ryzen 7 3750h.

SSD'ye yüklü olması gerekli oyun hocam. Sunuculara girerken çok fazla yükleme yapıyor hard disk veya yavaş bir SSD'de yükleme çok uzun sürecektir.

SSD'ye yüklü olması gerekli oyun hocam. Sunuculara girerken çok fazla yükleme yapıyor hard disk veya yavaş bir SSD'de yükleme çok uzun sürecektir.
Hocam ben Rust pek bilmiyorum ilk defa oynayacağım ama neredeyse 35dk'dan fazla oldu yine de çok değil mi bu süre? Spawning bitt şimdi warming prefabs diye bir şey başladı.

Hocam ben Rust pek bilmiyorum ilk defa oynayacağım ama neredeyse 35DK'den fazla oldu yine de çok değil mi bu süre? Spawning bitt şimdi warming prefabs diye bir şey başladı.

Her sunucu farklı olduğundan önce haritayı daha sonra üstündeki binaları filan ayrı ayrı yüklüyor. O yüzden dediğim gibi uzun sürmesi normal eğer SSD'ye yüklemediyseniz oyunu. M.2 SSD'ye kurulursa oyun 5 dakikada yüklüyor maximum.

SSD disklere kurmanız gerekiyor bu tür disk sömüren oyunları. Çünkü girişte fazla fazla dosya depoluyor pluginler, scriptler vs. vs. Bu yüzden SSD diskler Rust'ta çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…