GTX 1650 Ti sistemde Truckers MP düşük FPS

no.name.nb

Hectopat
Merhaba Truckers MP oynayabilmek için çözünürlüğü 1024x768'e alıyorum, grafik ayarları en düşüğe çekiyorum. O halde bile 20 40 değerleri arasında FPS alıyorum ama bu kötü grafiklerde bile oynanmıyor, grafikleri yükseltmek istiyorum. Performansı arttırmak için ne yapmalıyım?

Sistem özelliklerim GTX1650 Ti 4 GB i5 10200H 16 GB RAM.

Hocam ben orta ayarlarda 30-40FPS arası alıyordum. Laptop kullanıyorum. Sistem, i7-6500U, 940M 2GB- 12GB Ram. Ama dolu olmayan yerlerde. 1-2 aydır oynamıyorum. Güncelleme olup Fps etkilemiş olabilir. Onun dışında sizin sistem benimkinden çok iyi. O halde sizin, düşük Fps almanız garip.

Laptopun modeli nedir?

kalabalık yerlerde anlarım fakar 3 5 oyuncunun olduğu yerde en düşük ayarlarda 20 40 fps almamı anlayamıyorum

Laptopun modeli nedir?
Monster Abra a5 v16.6.6

Driverların güncel mi?
hemen bakıyorum uzun süredir kontrol etmemiştim

kalabalık yerlerde anlarım fakar 3 5 oyuncunun olduğu yerde en düşük ayarlarda 20 40 fps almamı anlayamıyorum

Monster Abra a5 v16.6.6
Evet hocam. Ben 3-5 oyuncu varken 30-40 Fps arası alıyorum. Genelde 30 oluyor. 1-2 Veya hiç olmayan durumlarda 50-60 Arası Fps alıyorum.

Oyun içi sıcaklık değerlerinizi atar mısınız?
bir kaç dakika sonra atayım şuan driverları kontrol ediyorum

Driverların güncel mi?
geforce ex. de farklı bir sürüm gösteriyor nvidia sitesinde farklı hangisni yapmalıyım

Driverların güncel mi?
driverler güncel

Arkadaşlar Geforce Ex. den en son gelen game ready sürücüsünü indirdim şuanda fpsim 3 4 kat arttı az kişi olduğu yerde Sabir 120 fps alıyorum dikey eşleme açık olduğu için calaiste şaun 50 100 kişi felan var 30 40 fps alıyorum teşekkrüler

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 54
  • 2.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…