GTX 1650 Ti sistemde Windows 11'de uygulamaların geç açılması

jmbowyus

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
256 GB SSD 1 TB HARDDISK
Ekran kartı
GTX 1650Ti
İşlemci
R5 4600H
Windows 11'de yaklaşık 2-3 günden beri sebebini anlayamadığım bir yavaşlık var. Chrome veya oyun olsun herhangi bir şeye girdiğimde sorunsuz kullanıyorum bir sıkıntı olmuyor. Ancak yeni bir uygulama başlatmak istediğimde veya en basitinden Ctrl+Alt+Del yapmak istediğimde yaklaşık 1-2 dakika beklemem gerekiyor. Ve görev yöneticisinde disk kullanımım sadece Chrome açıkken %50 gözüküyor. "rsEngineSvc" isimli kapatamadığım bir dosya kullanıyor çoğunu.

SSD ve HDD modelini bilmiyorum, dizüstü bilgisayar olduğu için. Sorunun donanımsal olduğunu da düşünmüyorum sonuçta 2 gün önce sorunsuz çalışıyordu. Şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar.

Hocam açıkçası Windows 11'i stabil bulmadım ben çoklu uygulama açısından. Bir gün normal çalışırsa, ertesi gün bir sıkıntısı oluyor. Bir ara laptopum %100 şarj olunca ekran gidip geliyordu hala o sorun duruyor mu bilmiyorum ama çok can sıkıcıydı.

Aynen dediğiniz gibi oldu. Bu Rsenginesvc'nin içinde açık olan 50 küsur program daha vardı, görevi sonlandır diyebildiğimi kapattım da çoğu kapanmadı. Şu an fark ettim, hepsi kendiliğinden kapanmış %1 filan kullanımı şu an diskin, sıkıntı da yok şu an. Ama Windows 11'e geçtiğimden beri sorunsuz bilgisayarda sorunla karşılaşmaya başladım o biraz sıkmadı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…