GTX 1650 Ti sisteme Windows 11 kurulmalı mı?

O zaman sizde bir sıkıntı var. Ben bile rahat kullanıyorum 5400RPM'de. Zaten Windows 10 kullanıyor arkadaş, bir şey değişmeyecek.

Hocam sen dediğimi yap, HDD'yi 2 parta böl. Birisine w10 diğerine w11 kur. Bak keyfine

Adama Windows 10'dan 11'e geçmesi için SSD aldırmayı mı düşünüyorsunuz? Belki bütçesi yok?

Bütçesi varsa alsın yoksa da geçmesin demek istedim HDD yavaş geliyor Windows 11 için Windows 10 HDD ile hızlı iken gerek yok Windows 11'e geçmek yavaşlığı göze almaya değmez bence yavaşlık ile sorunu yoksa geçsin zaten kendi kararı bu ben SSD alana kadar yavaş olacağını söylemek istedim.

Hem Windows 10 hem de Windows 11 kullandım, her şeyi aynı.

Bence bu kendi kararı Windows 11 HDD için konuşuyorum Windows 10'dan daha yavaş.
SSD alana kadar geçmeyin bence gerisi size kalmış.

Konu kilitlenmeli bence. Tartışmaya gerek yok.

SSD yoksa geçmenizi önermem.

i5 ney? Kaçıncı nesil? Sadece HDD varsa hiç bulaşmayın SSD'siz kullanamazsınız ,aşırı yavaş olur. Kaç GB RAM'iniz var? @AXCHNEER çok mu komik neye güldün?
İ5 işlemci 8gb ram 10. Nesil
i5 ney? Kaçıncı nesil? Sadece HDD varsa hiç bulaşmayın SSD'siz kullanamazsınız ,aşırı yavaş olur. Kaç GB RAM'iniz var? @AXCHNEER çok mu komik neye güldün?
8gb ram 10. Nesil i5 işlemci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…