İmam Ali Özdemir Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #1 RAM 8gb SSD veya HDD modeli 500gb ssd Ekran kartı GTX 1650 tı İşlemci İ5 Ya özelliklerim nasıl? Yetiyor bence ama siz benim yerimde olsanız geçer miydiniz? Buglar sorunlar bitti mi?
Ya özelliklerim nasıl? Yetiyor bence ama siz benim yerimde olsanız geçer miydiniz? Buglar sorunlar bitti mi?
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 24 Ocak 2022 #2 İşletim sistemi ihtiyaca göre değistirilir. Windows 11 de ihtiyaç duyduğunuz bir özellik mevcut değilse bir gereklilik görmüyorum. Sürücü desteğini iyi araştırın. Çoğu cihaz da sürücü sorunları ile karşılaşıyorum.
İşletim sistemi ihtiyaca göre değistirilir. Windows 11 de ihtiyaç duyduğunuz bir özellik mevcut değilse bir gereklilik görmüyorum. Sürücü desteğini iyi araştırın. Çoğu cihaz da sürücü sorunları ile karşılaşıyorum.
Kick Furkanowski Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1.432 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #3 İmam Ali Özdemir dedi: Ya özelliklerim nasıl? Yetiyor bence ama siz benim yerimde olsanız geçer miydiniz? Buglar sorunlar bitti mi? Genişletmek için tıkla... İşlemci i5 ama kaçıncı nesil onu da belirtseydiniz en azından oyun oynayacaksanız
İmam Ali Özdemir dedi: Ya özelliklerim nasıl? Yetiyor bence ama siz benim yerimde olsanız geçer miydiniz? Buglar sorunlar bitti mi? Genişletmek için tıkla... İşlemci i5 ama kaçıncı nesil onu da belirtseydiniz en azından oyun oynayacaksanız
L lesteven Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.001 Çözümler 15 24 Ocak 2022 #4 Kick Furkanowski dedi: İşlemci i5 ama kaçıncı nesil onu da belirtseydiniz en azından oyun oynayacaksanız. Genişletmek için tıkla... %80 ihtimalle i5 10300H diye düşünüyorum.
Kick Furkanowski dedi: İşlemci i5 ama kaçıncı nesil onu da belirtseydiniz en azından oyun oynayacaksanız. Genişletmek için tıkla... %80 ihtimalle i5 10300H diye düşünüyorum.
İmam Ali Özdemir Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #5 Kick Furkanowski dedi: İşlemci i5 ama kaçıncı nesil onu da belirtseydiniz en azından oyun oynayacaksanız Genişletmek için tıkla... 10. Nesil
Kick Furkanowski dedi: İşlemci i5 ama kaçıncı nesil onu da belirtseydiniz en azından oyun oynayacaksanız Genişletmek için tıkla... 10. Nesil
Kick Furkanowski Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1.432 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #6 İmam Ali Özdemir dedi: 10. Nesil Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntısız kurabilir siniz