GTX 1650 Ti sürücüsü NVIDIA Experience ile yüklenmesine rağmen bildirim gitmiyor

Kiche05

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
Gtx Geforce 1650 Ti
2 gündür NVIDIA Experience programında bir çeşit bug oldu sanırım. 1650 Ti ekran kartının 516.59 versiyon güncellemesini tekrar tekrar yapmama rağmen sanki yapmamışım gibi üstte "güncelleme var" bildirimi kalıyor. Emin olmamakla birlikte bu güncelleme hatası yüzünden şu an ekran kartı da pasif halde, Rainbow Six'e girdikten 2-3 saniye sonra oyundan atıyor, normalde 100-150 FPS aldığım Rocket League 5-10 FPS ile çalışıyor, belli ki Intel'in ekran kartı ile açmaya çalışıyor bilgisayar. Bunun yanında NVIDIA Control Panel'ı açmaya çalışınca hiçbir tepki vermiyor ve masaüstünde sağ tık yapınca gözükmüyor. Bilgisayara format attım ama yine çözülmedi. Arada bir aygıt yöneticisinde 1650 Ti kartın yanında bir ünlem çıkıyor ve "sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu" hatası alıyorum. Acaba bu hata başına gelen yok mudur? Cidden 2 gündür delirmek üzereyim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    6,7 KB · Görüntüleme: 37
  • Adsz.png
    Adsz.png
    46 KB · Görüntüleme: 36
  • kurlum_bitti.png
    kurlum_bitti.png
    457,8 KB · Görüntüleme: 28
  • kurlum_bitti_2.png
    kurlum_bitti_2.png
    746,2 KB · Görüntüleme: 38
Mevcut sürücüyü DDU ile kaldirip sürücüyü manuel olarak indirip kurmayi deneyin. Sürücüyü yüklerken temiz kurulum ayarini secin. Tabii daha önceden ayar yaptiysaniz hepsi sifirlaniyor. Bu da aklinizda bulunsun.

Ben sahsen güncellemeleri GeForce Experience ile yapmanizi önermiyorum. Güncelleme varsa kendiniz indirip kurun.

DDU ile kaldırıp kurmayı denediniz mi?

DDU ile kaldırıp kurmayı denediniz mi?

Evet maalesef o program ile butun NVIDIA programlarini silip tekrar yukledim yine ayni sorun.

Peki bir eski sürümü kurmayi denediniz mi? Daha önce kullandiginiz sücünün sürümünü hatirliyorsaniz onu yükleyin.

Evet eski bir sürüm kurmaya çalışınca 'şu anki Windows yazılımı ile uyumlu değil' gibi bir hata verip yüklenmiyor. Bilgisayarı monster'dan almıştım, servise yollamadan çözebilir miyim diye araştırıyordum ama hiçbir şey bulamadım. En son geforce experience güncellemesi 28 haziran'da gelmiş. Acaba temmuz güncellemesini beklemeli miyim yoksa donanımsal bir arıza olduğu için mi güncelleme yapamıyorum?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı