GTX 1650 Ti sürücüsü NVIDIA Experience ile yüklenmesine rağmen bildirim gitmiyor

Kiche05

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
Gtx Geforce 1650 Ti
2 gündür NVIDIA Experience programında bir çeşit bug oldu sanırım. 1650 Ti ekran kartının 516.59 versiyon güncellemesini tekrar tekrar yapmama rağmen sanki yapmamışım gibi üstte "güncelleme var" bildirimi kalıyor. Emin olmamakla birlikte bu güncelleme hatası yüzünden şu an ekran kartı da pasif halde, Rainbow Six'e girdikten 2-3 saniye sonra oyundan atıyor, normalde 100-150 FPS aldığım Rocket League 5-10 FPS ile çalışıyor, belli ki Intel'in ekran kartı ile açmaya çalışıyor bilgisayar. Bunun yanında NVIDIA Control Panel'ı açmaya çalışınca hiçbir tepki vermiyor ve masaüstünde sağ tık yapınca gözükmüyor. Bilgisayara format attım ama yine çözülmedi. Arada bir aygıt yöneticisinde 1650 Ti kartın yanında bir ünlem çıkıyor ve "sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu" hatası alıyorum. Acaba bu hata başına gelen yok mudur? Cidden 2 gündür delirmek üzereyim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    6,7 KB · Görüntüleme: 37
  • Adsz.png
    Adsz.png
    46 KB · Görüntüleme: 36
  • kurlum_bitti.png
    kurlum_bitti.png
    457,8 KB · Görüntüleme: 28
  • kurlum_bitti_2.png
    kurlum_bitti_2.png
    746,2 KB · Görüntüleme: 38
Dizüstü mü kullaniyorsunuz? Eger öyleyse bu sürücüyü denediniz mi?

Sizin attiginizda 1650 Ti listede bulunmuyor cünkü. Bu calisirsa ve ayni sorunu yasayacak olursaniz birkac önceki sürüme gecin.

Dizüstü mü kullaniyorsunuz? Eger öyleyse bu sürücüyü denediniz mi?

Sizin attiginizda 1650 Ti listede bulunmuyor cünkü. Bu calisirsa ve ayni sorunu yasayacak olursaniz birkac önceki sürüme gecin.
evet laptop kullanıyorum ama bunu hiç denememiştim hemen indiriyorum.

Maalesef bu da işe yaramadı. NVIDIA GeForce'u hiç açmadan normalde 150 FPS aldıgım bir oyuna girdim, Intel'in kartı ile açmaya çalıştı, haliyle FPS yerlerdeydi. GeForce'u açtıktan sonra da yine bu şekilde önce "sürücü bulunamadı" dedi ve tekrar indirmeye başladı aynı güncellemeyi.

Dosya Ekleri

• mec.png
    mec.png
    840,8 KB · Görüntüleme: 29
  • mec2.png
    mec2.png
    384,6 KB · Görüntüleme: 20
Su anda mevcut herhangi bir Nvidia sürücüsü varsa DDU ile kaldirin. GeForce Experience'i de gecici olarak sistemden kaldirin. Nvidia sitesine girip 2-3 sürüm öncesinin sürücüsünü indirin ve tekrar kurmayi deneyin. Sürücünün dizüstü icin olmasina dikkat edin.

@Kiche05

Sorunu cözebildiniz mi?

Son düzenleme:
Su anda mevcut herhangi bir NVIDIA sürücüsü varsa DDU ile kaldirin. GeForce Experience'i de gecici olarak sistemden kaldirin. NVIDIA sitesine girip 2-3 sürüm öncesinin sürücüsünü indirin ve tekrar kurmayi deneyin. Sürücünün dizüstü icin olmasina dikkat edin.

@Kiche05

Sorunu cözebildiniz mi?

Maalesef çözemedim. Eski sürümleri kurmaya çalışınca setup ortasında "Windows'un bu sürümü ile uyumlu değil" diye bir hata veriyor. Yeni ekran kartı sürümü/geforce Experience hala çalışmıyor. Güncelleme ile bir alakası var mı emin değilim ama ekran kartı da pasif halde kaldı, yani yeni bir güncelleştirme beklemenin (ne zaman geleceği belirsiz olduğundan) bir anlamı pek yok. Pazartesi Monster teknik servise yollayacağım sanırım, başka çarem kalmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı