Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 8 Ekim 2022 #11 Pavilion daha iyi fakat RAM'leri 4+4 1K civari masraf yapman lazım.
enesoguz Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 47 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 8 Ekim 2022 #12 Artoria Pendragon dedi: Pavilion daha iyi fakat RAM'leri 4+4 1K civari masraf yapman lazım. Genişletmek için tıkla... Himm anladim peki masraf yapmak mantıklı olur mu yani
Artoria Pendragon dedi: Pavilion daha iyi fakat RAM'leri 4+4 1K civari masraf yapman lazım. Genişletmek için tıkla... Himm anladim peki masraf yapmak mantıklı olur mu yani
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 8 Ekim 2022 #13 enesoguz dedi: Himm anladim peki masraf yapmak mantıklı olur mu yani. Genişletmek için tıkla... Başka cihazlara bakılabilir Ideapad Nitro gibi, onlari bulamiyorsaniz yapılabilir masraf.
enesoguz dedi: Himm anladim peki masraf yapmak mantıklı olur mu yani. Genişletmek için tıkla... Başka cihazlara bakılabilir Ideapad Nitro gibi, onlari bulamiyorsaniz yapılabilir masraf.