T tarık mengüç Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #11 birşey sorcam 4gb vram bana nasıl sıkıntı çıkarır TheFoxsnow dedi: Bu Nasıl Bir Karşılaştırma Fiyat Farkından Anlar İnsan. Genişletmek için tıkla... fiyat olarak aralarındaki farka değermi onu merak ediyorum
birşey sorcam 4gb vram bana nasıl sıkıntı çıkarır TheFoxsnow dedi: Bu Nasıl Bir Karşılaştırma Fiyat Farkından Anlar İnsan. Genişletmek için tıkla... fiyat olarak aralarındaki farka değermi onu merak ediyorum
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.589 Makaleler 6 Çözümler 9 28 Ağustos 2021 #12 tarık mengüç dedi: Bir şey soracağım 4 GB VRAM bana nasıl sıkıntı çıkarır. Fiyat olarak aralarındaki farka değer mi onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... RTX ve DLSS var daha ne olsun.
tarık mengüç dedi: Bir şey soracağım 4 GB VRAM bana nasıl sıkıntı çıkarır. Fiyat olarak aralarındaki farka değer mi onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... RTX ve DLSS var daha ne olsun.
TheFoxsnow Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 28 Ağustos 2021 #13 tarık mengüç dedi: birşey sorcam 4gb vram bana nasıl sıkıntı çıkarır fiyat olarak aralarındaki farka değermi onu merak ediyorum Genişletmek için tıkla... PassMark - GeForce GTX 1650 Ti - Price performance comparison PassMark - GeForce RTX 3050 Ti Laptop GPU - Price performance comparison www.videocardbenchmark.net
tarık mengüç dedi: birşey sorcam 4gb vram bana nasıl sıkıntı çıkarır fiyat olarak aralarındaki farka değermi onu merak ediyorum Genişletmek için tıkla... PassMark - GeForce GTX 1650 Ti - Price performance comparison PassMark - GeForce RTX 3050 Ti Laptop GPU - Price performance comparison www.videocardbenchmark.net
T tarık mengüç Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #14 tamam ben kararımı verdim sorumu cevaplayan herkeze teşekkür ederim.
vahşet123 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.461 Makaleler 1 Çözümler 7 28 Ağustos 2021 #15 tarık mengüç dedi: tamam ben kararımı verdim sorumu cevaplayan herkeze teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Neye verdiniz?
tarık mengüç dedi: tamam ben kararımı verdim sorumu cevaplayan herkeze teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Neye verdiniz?
T tarık mengüç Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #16 vahşet123 dedi: Neye verdiniz? Genişletmek için tıkla... rtx 3050 ti