GTX 1650 Valorant'ta ekran titriyor ve yırtılıyor

Suprise10

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
MSİ M2 500 GB SSD
Ekran kartı
MSİ GTX 1650
Anakart
A520M-A PRO
İşlemci
Ryzen 5 5500
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunuzu tam olarak anlayamadım videoda bir sorun gözükmüyor. Sorunu detaylı anlatır mısınız?

Sorunuzu tam olarak anlayamadım videoda bir sorun gözükmüyor. Sorunu detaylı anlatır mısınız?

Öncelikle ilgilendiginiz icin teşekkürler
Mesela videoda cok gözükmemis ama
Poligonda botun kafasını takip edip sağ sol yapınca titriyor akıcı bir hareket yok, duvar kenarları bozuluyor sorun tam olarak bu ayrıyeten ekranda yırtılmalar oluyor
videoda 25. saniyede duvarın orasına dikkatli bakarsanız köşesine görüntü bozuk

Bende de oluyordu bazen bende OBS ile video kaydı alırken akıcı olmuyordu 200FPS almama rağmen. OBS'i kapatıp deneyin bir. Ben kayıt programını kapatınca düzelmişti.

Bende de oluyordu bazen bende OBS ile video kaydı alırken akıcı olmuyordu 200FPS almama rağmen. OBS'i kapatıp deneyin bir. Ben kayıt programını kapatınca düzelmişti.

Yok normalde OBS kullanmıyorum sadece buraya atmak için kayıt aldım
Kayıt almıyorken bile bu sorunlar mevcut

Çözünürlüğünüzü 1080p değilse 1080p yapın. Duvar kenarlarındaki bozulma için de kenar yumuşatmayı MSAA4X, eşyönsüz filtrelemeyi de 16X yapın.

Çözünürlüğünüzü 1080p değilse 1080p yapın. Duvar kenarlarındaki bozulma için de kenar yumuşatmayı MSAA4X, eşyönsüz filtrelemeyi de 16X yapın.

Sorun düzelmedi maalesef. Ben gecenlerde G-SYNC ve V-Sync ayarlarını kurcaladım monitör ve NVIDIA Denetim Masası'ndan, onun bir etkisi olmus olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…