GTX 1650 ve GTX 1660 kaç yıl üretilir?

461988

Hectopat
Sorum çok açık. Bu iki ekran kartı daha kaç yıl üretilmeye devam eder?

Hocam tahminen diyorum ben.

Eğer Mobile RTX 3050 ve 3050 Ti modellerini masaüstüne çıkarmak için bir hamle yaparlarsa bu GTX 1650 ve 1650 Super devrini bitirebilir, fakat GTX 1660 Ti'ın daha 2-3 yıl dayanacağını düşünüyorum.

Eğer Mobile RTX 3050 ve 3050 Ti modellerini masaüstüne çıkarmak için bir hamle yaparlarsa bu GTX 1650 ve 1650 Super devrini bitirebilir, fakat GTX 1660 Ti'ın daha 2-3 yıl dayanacağını düşünüyorum.

Çıkarsalar daha iyi olur. Düşünsenize ucuz, kaliteli ve RTX özelliğini kullanabildiğiniz bir ekran kartınız var.

Çıkarsalar daha iyi olur. Düşünsenize ucuz, kaliteli ve RTX özelliğini kullanabildiğiniz bir ekran kartınız var.

RT özelliği yerine DLSS konusunda çok iyi olur. 4 GB VRAM'e sahip bir model olduğu için RT özelliği pek iyi değil. Eğer masaüstüne 6 GB VRAM ile gelirse çok büyük başarı elde eder.

Sorum çok açık. Bu iki ekran kartı daha kaç yıl üretilmeye devam eder?

Duruma göre değişir, bildiğim kadarıyla NVIDIA bir ara 1050 Ti üretimi kesmişti ama mining yüzünden tekrar başlattı. Hortladı diyebiliriz yani, 2-3 yıl sonra ne olacağını bilemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…