GTX 1650 ve i3-10100F sistem 4799 TL

Benim de elime ulaştı kurulumu yaptım hiç sorunu yok sadece içine birazcık SU630 kaçmış :D.

O kadar olacak, monitör falan da pek iyi değil ama bu bütçede onlara takılmamak lazım. En azından her parçanın dolu dolu 2 sene garantisi var. Kullanılır veya ek bütçe varsa satılıp daha iyileri alınır.

Hocam monitör çok sıkıntılı joyistik tuşları ile parlaklık ayarlayayım derken parlaklık 0'a düştü arttırmaya çalıştım arttırma tuşu bozulmuş sonra gittim parlak modlar aradım parlak olunca geri sıcak moduna getirdim çok uğraştırdı.

Hocam bu ayarları nereden yapıyoruz tam olarak?

Joyistiği aşağı kaydırdığınızda menü açılıyor oradan 3. bölüme inin sıcak olan yeri kullanıcı veya normal yapın.
Birkaç oyun testi yaptım sonuçları yazıyorum. Valorant High/Endüşük 1080p ayarlarda 2 sindede 150 FPS sabit, Minecraft Dungeons en düşük ayarlar 150 FPS ortalama, Minecraft 500 FPS ortalama ve Brofalls adlı Fall Guys çakması oyun 75 sabit FPS tekrar @Yigithan Yildirim hocama bu konu için teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.

Arkadaşlar bilgisayarı alalı neredeyse 2 yıl oldu. Bu süre içerisinde hiçbir teknik sorunla karşılaşmadım. Bilgisayarın tek sorunu ısınması. Konuyu görünce aklıma geldi. İyi Sosyaller.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı