GTX 1650 ve i3 10100F sistem ne kadar eder?

Efe Hacıoğlu

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler benim bilgisayarımın Ekran kartı: GTX 1650 4 GB İşlemci: i3 10100F RAM: 8 GB depolama: 1TB hard disk Anakart: ASUS H410M F bu özelliklerde olan bilgisayara bazı sitelerdeki alıcılar fiyata 5 bin TL'ye kadar indirmeye çalışıyor 5 binden yukarısı pahalı diyor. Sizce bu fiyat biraz az değil mi çok anlamam o yüzden soruyorum. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler ayrıca internetten baktığımda 5 bin lira gibi bir fiyata benim bilgisayarımın kat ve kat düşük özelliklerinde bilgisayarlar var. Sizce bu bilgisayarın değeri ne kadardır kaç TL'ye satmalıyım?

Öncelikle şunu unutma senin bilgisayarın 2. el 0'lara göre fiyat biçemessin ve o kasa olarak Max 6.5 -5 arası eder.

Bilgisayarın en fazla 5 ila 6 bin TL arası eder, daha geçen hafta sıfır olarak i3 - 6500XT sistem 9.5'dan satılıyordu sıfır olarak.

5 bin lira makul bir fiyat.Biraz daha zorlarsan 6 bine satabilirsin sanırım.Bunlar gerçek ederi lakin piyasadaki üçkağıtçılar gibi 9-10 bine birilerini kandırarak satmayı denerim dersen o başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…