GTX 1650 ve i3-9100F sisteme tavsiyeler

PowerBoost bileşenleri yakarsa garantiye giriyor mu sence?
Neden girmesin? Zaten patlama olsa 100 kişiden birkaçında oluyor, zaten iyi demedim ama performans arttırmak yakın zamanda daha mantıklı bence. Millet kaç yıldır kullanıyor yakın arkadaş, 4 yıldır 0 sıkıntı. Şans işi bu.

Google araması atmak kadar dar bir yeteneğe sahip olduğunuzdan haberim yoktu.
Benim de "Dununum arşıvcu" olduğunuzdan haberim yoktu. Kendim kullandım bu lanetten, HDD'm bozuldu. Garanti falan da kullanıcı hatası dedi. Bu meret yüzünden HDD almak zorunda kaldım. Almayın, aldırmayın, kullanmayın. Şu an VS 550 80+ (beyaz olan) kullanıyorum bir sorunu yok. Ben tecrübe etmiş biri olarak asla "Poworbost" falan önermem. Yaşamadan bilemezsin.
SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ 120mm Fanlı PSU | ITOPYA Fiyatına göre bunu almak daha mantıklı +150W yaklaşık 15₺'ye geliyor.
O da olabilir, güzel tercih.

400 civarını alabilirim o fiyatlarda önerirseniz çok hoş olur. Ama hemen değiştiremem 3-4 ay sonra ancak değiştirebilirim.

Şaka mı yapıyorsun? Ben burada arkadaşa fikrimi belirtiyorum, siz ise saygısızca geri püskürtmeyi hedefliyorsunuz. DA'dan bana ne, daha bir kere bile sitesine girmedim. Zaten patlama zaten herkesin başına değil, çok düşük bir olasılıkla gerçekleşiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de PSU değiştirmek zor mudur yani ben tek başıma değiştirebilir miyim yoksa bir yere götürmem gerekir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…