G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Mayıs 2021 #11 Burak_7181 dedi: Hocam neden bu kasayı tercih ettiniz ki hem güç kaynağı çok kötü hemde önü kapalı gördüğüm kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Önünün kapalı olmasını ben istedim. Kasanında görüntüsü güzel ve aynı zamanda güç kaynağı çok kötü değil.
Burak_7181 dedi: Hocam neden bu kasayı tercih ettiniz ki hem güç kaynağı çok kötü hemde önü kapalı gördüğüm kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Önünün kapalı olmasını ben istedim. Kasanında görüntüsü güzel ve aynı zamanda güç kaynağı çok kötü değil.
Burak_7181 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 492 Makaleler 7 29 Mayıs 2021 #12 G. Sara dedi: Önünün kapalı olmasını ben istedim. Kasanında görüntüsü güzel ve aynı zamanda güç kaynağı çok kötü değil. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değerleri normal o zaman ön camı çıkarmanızı veya delmenizi öneririm.
G. Sara dedi: Önünün kapalı olmasını ben istedim. Kasanında görüntüsü güzel ve aynı zamanda güç kaynağı çok kötü değil. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değerleri normal o zaman ön camı çıkarmanızı veya delmenizi öneririm.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Mayıs 2021 #13 Burak_7181 dedi: Sıcaklık değerleri normal o zaman ön camı çıkarmanızı veya delmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Yeni fan alsam daha mantıklı olmaz mı acaba? Üst tarafa 2 tane daha takamaz mıyım?
Burak_7181 dedi: Sıcaklık değerleri normal o zaman ön camı çıkarmanızı veya delmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Yeni fan alsam daha mantıklı olmaz mı acaba? Üst tarafa 2 tane daha takamaz mıyım?
Burak_7181 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 492 Makaleler 7 29 Mayıs 2021 #14 G. Sara dedi: Yeni fan alsam daha mantıklı olmaz mı acaba? Üst tarafa 2 tane daha takamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Bence boşa masraf olur önü delmek daha mantıklı ve daha etkili geliyor bana.
G. Sara dedi: Yeni fan alsam daha mantıklı olmaz mı acaba? Üst tarafa 2 tane daha takamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Bence boşa masraf olur önü delmek daha mantıklı ve daha etkili geliyor bana.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Mayıs 2021 #15 Burak_7181 dedi: Bence boşa masraf olur önü delmek daha mantıklı ve daha etkili geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Kasanın önünü delemem ya çok kötü olur. Kasanın üstünde fan yeri yoksa nasıl takabilirim acaba fanı?
Burak_7181 dedi: Bence boşa masraf olur önü delmek daha mantıklı ve daha etkili geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Kasanın önünü delemem ya çok kötü olur. Kasanın üstünde fan yeri yoksa nasıl takabilirim acaba fanı?
Burak_7181 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 492 Makaleler 7 29 Mayıs 2021 #16 G. Sara dedi: Kasanın önünü delemem ya çok kötü olur. Kasanın üstünde fan yeri yoksa nasıl takabilirim acaba fanı? Genişletmek için tıkla... Güzel duruyor fanlar RGB ise Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
G. Sara dedi: Kasanın önünü delemem ya çok kötü olur. Kasanın üstünde fan yeri yoksa nasıl takabilirim acaba fanı? Genişletmek için tıkla... Güzel duruyor fanlar RGB ise Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et