TAKİEN Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #1 Sistemim: Ekran kartı: GTX 1650 4 GB. İşlemci: i7 3770K. RAM: 16 GB RAM Tahmini kaç FPS alırım? Donma kasma vb olmadan 45 50 FPS alır mıyım?
Sistemim: Ekran kartı: GTX 1650 4 GB. İşlemci: i7 3770K. RAM: 16 GB RAM Tahmini kaç FPS alırım? Donma kasma vb olmadan 45 50 FPS alır mıyım?
G gojofaniyim Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 966 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #2 Kusura bakmayın yanlış video.
TAKİEN Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #3 gojofaniyim dedi: Kusura bakmayın yanlış video. Genişletmek için tıkla... Adam FPS göstergesi açmamış ki tahmin etmemi bekliyor herhalde. Teşekkür ederim yine de akıcı gibi duruyor.
gojofaniyim dedi: Kusura bakmayın yanlış video. Genişletmek için tıkla... Adam FPS göstergesi açmamış ki tahmin etmemi bekliyor herhalde. Teşekkür ederim yine de akıcı gibi duruyor.
G gojofaniyim Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 966 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #4 TAKİEN dedi: Adam FPS göstergesi açmamış ki tahmin etmemi bekliyor herhalde. Teşekkür ederim yine de akıcı gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam videoyu açmadan attım kusura bakmayın videoda testi yapıyorsa FPS göstergeside vardır diye sandım.
TAKİEN dedi: Adam FPS göstergesi açmamış ki tahmin etmemi bekliyor herhalde. Teşekkür ederim yine de akıcı gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam videoyu açmadan attım kusura bakmayın videoda testi yapıyorsa FPS göstergeside vardır diye sandım.
TAKİEN Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #5 gojofaniyim dedi: Hocam videoyu açmadan attım kusura bakmayın videoda testi yapıyorsa FPS göstergeside vardır diye sandım. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam akıcı duruyor zaten teşekkür ederim. gojofaniyim dedi: Hocam videoyu açmadan attım kusura bakmayın videoda testi yapıyorsa FPS göstergeside vardır diye sandım. Genişletmek için tıkla... Crack indirmeyi planlıyorum önerebileceğinz bir site var mı genekine güvenmiyorum da.
gojofaniyim dedi: Hocam videoyu açmadan attım kusura bakmayın videoda testi yapıyorsa FPS göstergeside vardır diye sandım. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam akıcı duruyor zaten teşekkür ederim. gojofaniyim dedi: Hocam videoyu açmadan attım kusura bakmayın videoda testi yapıyorsa FPS göstergeside vardır diye sandım. Genişletmek için tıkla... Crack indirmeyi planlıyorum önerebileceğinz bir site var mı genekine güvenmiyorum da.
G gojofaniyim Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 966 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #6 TAKİEN dedi: Sıkıntı yok hocam akıcı duruyor zaten teşekkür ederim. Crack indirmeyi planlıyorum önerebileceğinz bir site var mı genekine güvenmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Ben korsan indirmiyorum hiçbir fikrim yok.
TAKİEN dedi: Sıkıntı yok hocam akıcı duruyor zaten teşekkür ederim. Crack indirmeyi planlıyorum önerebileceğinz bir site var mı genekine güvenmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Ben korsan indirmiyorum hiçbir fikrim yok.
titan_tit Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 1.575 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #7 TAKİEN dedi: Sıkıntı yok hocam akıcı duruyor zaten teşekkür ederim. Crack indirmeyi planlıyorum önerebileceğinz bir site var mı genekine güvenmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım firgirl den indiriyor. Güvenilir yanılmıyorsam.
TAKİEN dedi: Sıkıntı yok hocam akıcı duruyor zaten teşekkür ederim. Crack indirmeyi planlıyorum önerebileceğinz bir site var mı genekine güvenmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım firgirl den indiriyor. Güvenilir yanılmıyorsam.