Sistemime 1650 Super INNO ekran kartı almak istiyorum. Sizce iyi olur mu, darboğaz çok olur mu? Bir de bazı arkadaşlar anakartımın eski olduğunu, UEFI desteklemediği için sorun çıkar diyorlar. Doğru mu? Bu arada RX 570 alacaktım kronik sorunları olduğu için vazgeçtim.
Sistemime 1650 Super INNO ekran kartı almak istiyorum. Sizce iyi olur mu, darboğaz çok olur mu? Bir de bazı arkadaşlar anakartımın eski olduğunu, UEFI desteklemediği için sorun çıkar diyorlar. Doğru mu? Bu arada RX 570 alacaktım kronik sorunları olduğu için vazgeçtim.
Hocam bazı siteler zaten bizim forumda yasaklıdır. Harika uyumlu gösterebilir. Fakat gerçek böyle değil. İşlemci çoğu zaman yetersiz kalır. Kart tercihiniz güzel daha sonra sistem gelişimi yapacaksanız alın derim.
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
www.youtube.com
İnternetteki videolara bakacak olursak çok fazla bir darboğaz söz konusu değil ancak ara sıra biraz frenlediği oluyormuş. UEFI konusuna gelecek olursak ekran kartı ile UEFI'nin uyumsuzluk yapma konusunda alakası yoktur. Alırsanız kullanabilirsiniz.