K Kvnc44 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 332 5 Temmuz 2020 #11 UBerk dedi: Bence AM4 veya LGA 1200 sokete geçmelisiniz öncelikle. [/Q Sistem değitirme imkanım yok sadace ekran kartı alacağım ve çok kararsızım Genişletmek için tıkla...
UBerk dedi: Bence AM4 veya LGA 1200 sokete geçmelisiniz öncelikle. [/Q Sistem değitirme imkanım yok sadace ekran kartı alacağım ve çok kararsızım Genişletmek için tıkla...
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 5 Temmuz 2020 #12 Kvnc44 dedi: O.c yapmayı düşünmüyorum ayrıca bilmiyorum Genişletmek için tıkla... O zaman ikinci el GTX 1050 veya GTX 760 alabilirsiniz.
Kvnc44 dedi: O.c yapmayı düşünmüyorum ayrıca bilmiyorum Genişletmek için tıkla... O zaman ikinci el GTX 1050 veya GTX 760 alabilirsiniz.
55superx Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 5 Temmuz 2020 #13 Kvnc44 dedi: O.c yapmayı düşünmüyorum ayrıca bilmiyorum Genişletmek için tıkla... O zaman biraz darboğaz yapacaktır ama bence sorun olmaz. Sorun yaşarsan da en kötü ihtimalle iyi bir soğutucu alıp OC yaparsın. Zaten yapılması çok zor bir şey değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kvnc44 dedi: O.c yapmayı düşünmüyorum ayrıca bilmiyorum Genişletmek için tıkla... O zaman biraz darboğaz yapacaktır ama bence sorun olmaz. Sorun yaşarsan da en kötü ihtimalle iyi bir soğutucu alıp OC yaparsın. Zaten yapılması çok zor bir şey değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MotoruCalinanGaspçı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.435 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Gelsenkirchen/Deutschland Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 1200AF 4.0GHz Asrock B450M-HDV R4.0 16GB 3200MHZ RX570 4GB SAPPHİRE PULSE GİGABYTE 120GB SATA3 SAMSUNG 256GB M.2 HİTACHİ 580GB HDD 500W 80+ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2020 #14 Darboğaz is coming
K Kvnc44 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 332 5 Temmuz 2020 #15 55superx dedi: O zaman biraz darboğaz yapacaktır ama bence sorun olmaz. Sorun yaşarsan da en kötü ihtimalle iyi bir soğutucu alıp OC yaparsın. Zaten yapılması çok zor bir şey değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ana kartıma güvenmiyorum açıkcası O zaman Aliexpress'te 750 Ti alayım. Son düzenleme: 5 Temmuz 2020
55superx dedi: O zaman biraz darboğaz yapacaktır ama bence sorun olmaz. Sorun yaşarsan da en kötü ihtimalle iyi bir soğutucu alıp OC yaparsın. Zaten yapılması çok zor bir şey değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ana kartıma güvenmiyorum açıkcası O zaman Aliexpress'te 750 Ti alayım.