Öncelikle hayırlı akşamlar, sorum şu şekilde:
Benim aktif bilgisayarımda kullandığım ekran kartım Gigabyte GTX1650, işlemcim ise Ryzen3 1200, anakartım Gigabyte A320M S2H.
Benim elimde 12 bin TL param var ve bilgisayarımı yükselmek istiyorum. Bulunduğum ilde parçaları satmak kısa sürmüyor.
Bunun için işlemci ve ekran kartını yükselmek istiyorum, anakarta uygun parça fikriniz varsa söylebilirsiz.
Benim aktif bilgisayarımda kullandığım ekran kartım Gigabyte GTX1650, işlemcim ise Ryzen3 1200, anakartım Gigabyte A320M S2H.
Benim elimde 12 bin TL param var ve bilgisayarımı yükselmek istiyorum. Bulunduğum ilde parçaları satmak kısa sürmüyor.
Bunun için işlemci ve ekran kartını yükselmek istiyorum, anakarta uygun parça fikriniz varsa söylebilirsiz.
İkinci el parça alabiliyorsan ekran kartını RX 6700 XT işlemci olarak da 5600 soğutucun iyi değilse bir soğutucu ile bayağı iyi bir yükseltme yapılır. Yoksa R5 5500 ile bu alınabilir.
Asus RX 7600 Dual OC Edition DUAL-RX7600-O8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı banayeni'de! Şimdi Asus RX 7600 Dual OC Edition DUAL-RX7600-O8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatı ve özelliklerini incelemeye başla.
Buraya da ilan açın, sarı siteye de koyun. Satış yapmanın tek yolu Letgo değil. Alıcıya kargolarsınız olur biter. İllaki elden satış yapılacak diye bir kaide yok. Piyasayı araştırın muadilleri kaça satılıyorsa 300-500TL altına koyun daha hızlı satılır. Bazen çok iyi fiyata hazır sistem çıkarıyorlar. Yükseltme yapmaktan çok daha mantıklı olur.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...