Insomniax Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 119 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Haziran 2023 #1 Herkese merhaba. Sistemime uygun güzel oyun tavsiyeleri almak istiyorum. Oynadığım oyun listelerim: CoD Modern Warfare GTA Hitman 2016 CS:GO Sistemim: GTX 1650 R5 1600 16 GB RAM A320 Pro anakart 250 GB SSD 1 TB HDD. Bu sisteme uygun güzel oyun önerileriniz var mi? Witcher serisine baktım ama beğenmedim. Ayrıca oynarsam kaç FPS alacağımı söylerseniz sevinirim.
Herkese merhaba. Sistemime uygun güzel oyun tavsiyeleri almak istiyorum. Oynadığım oyun listelerim: CoD Modern Warfare GTA Hitman 2016 CS:GO Sistemim: GTX 1650 R5 1600 16 GB RAM A320 Pro anakart 250 GB SSD 1 TB HDD. Bu sisteme uygun güzel oyun önerileriniz var mi? Witcher serisine baktım ama beğenmedim. Ayrıca oynarsam kaç FPS alacağımı söylerseniz sevinirim.
EmirMT Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #2 RDR2, Assassin's Creed Valhalla, God of War. Bu oyunları düşük veya orta ayar yapın yoksa kasar.
Insomniax Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 119 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Haziran 2023 #3 EmirMT dedi: RDR2, Assassin's Creed Valhalla, God of War. Bu oyunları düşük veya orta ayar yapın yoksa kasar. Genişletmek için tıkla... God of war beğenmedim ama RDR 2 deneyeceğim CoD black ops serisine başlamak istiyorum ama sevmeyen kitlesi de olduğu için hevesim kırılıyor.
EmirMT dedi: RDR2, Assassin's Creed Valhalla, God of War. Bu oyunları düşük veya orta ayar yapın yoksa kasar. Genişletmek için tıkla... God of war beğenmedim ama RDR 2 deneyeceğim CoD black ops serisine başlamak istiyorum ama sevmeyen kitlesi de olduğu için hevesim kırılıyor.
EmirMT Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #4 Insomniax dedi: God of War beğenmedim ama RDR 2 deneyeceğim CoD Black Ops serisine başlamak istiyorum ama sevmeyen kitlesi de olduğu için hevesim kırılıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi oyun tarzını seviyorsanız ona göre araştırın.
Insomniax dedi: God of War beğenmedim ama RDR 2 deneyeceğim CoD Black Ops serisine başlamak istiyorum ama sevmeyen kitlesi de olduğu için hevesim kırılıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi oyun tarzını seviyorsanız ona göre araştırın.