GTX 1650 ve R5 3500X sistem ne kadar eder?

Berkan24

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Sistemimi satmak istiyorum. Monitorlu ne kadar, monitorsuz ne kadar eder? Kutu ve faturaları duruyor. İlk sahibi benim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Özellikleri:
  • Dell S2421HGF 23.8” 1ms 144Hz Full HD FreeSync oyuncu monitörü.
  • GTX 1650 Palit OC 128bit GDDR6.
  • Adata XPG 8x2 16 GB RAM 3000MHz CL16.
  • Seagate Barracuda 2TB 7200RPM 256MB hard disk.
  • A320M-K anakart.
  • Shp Sharkoon 650W 80+ PSU.
  • MSI MAG Forge 100M kasa.
  • Kioxia Exceria 240GB SSD 555-540MB/s SATA 3 2.5"
  • AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz 35MB işlemci.

Dosya Ekleri

• pc 1.PNG
    pc 1.PNG
    1,9 MB · Görüntüleme: 41
  • pc 2.PNG
    pc 2.PNG
    679,3 KB · Görüntüleme: 41
  • pc 4.PNG
    pc 4.PNG
    594 KB · Görüntüleme: 45
Bu fiyata imkânsız diyebilirim. Fazla söyledin.
Kutu ve faturaları mevcutmuş, çokta fiyat öldürmeye gerek yok. Eğer KS az da olsa kar etmek istiyorsa ve acilen elden çıkarması gerekmiyorsa 10'a bırakabilir.

10 bin ödenen sistemde GTX 1650 olacak he? 😂 Fiyat öldürmek değil. Piyasadan haberin yok herhalde.
Piyasadan haberimin olup olmaması ne alaka? Kutu ve faturaları duruyormuş, ayrıca hemen elden çıkarılmaması gerekiyorsa zaten orada durur ilan olarak. Yazan olursa ve yazan kişide Kayseri pazarlıkçısıysa KS iyi bir indirim yapabilir, her gördüğün mesaja dislike atmak zorunda değilsin.

Adam hala ciddi ciddi dislike atıyor, toksik kitle artmaya başladı iyice :D

Piyasadan haberimin olup olmaması ne alaka? Kutu ve faturaları duruyormuş, ayrıca hemen elden çıkarılmaması gerekiyorsa zaten orada durur ilan olarak. Yazan olursa ve yazan kişide Kayseri pazarlıkçısıysa KS iyi bir indirim yapabilir, her gördüğün mesaja dislike atmak zorunda değilsin.

Beğenmediğim mesaja emoji bırakırım elbette, kimseye soracak değilim.

Adam satma niyetinde diyoruz, ilan olarak durur diyorsun. Boş yapmanın lüzumu yok.

Piyasadan haberin olsa, şu sisteme 10 bin demezsin zaten. Her neyse, iyi akşamlar size.

Ha ek olarak, her mesaja beğenmedim Atan ben değilim. Göz doktoruna görün derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı