GTX 1650 ve R5 3500X sistem ne kadar eder?

Beğenmediğim mesaja emoji bırakırım elbette, kimseye soracak değilim.

Adam satma niyetinde diyoruz, ilan olarak durur diyorsun. Boş yapmanın lüzumu yok.

Piyasadan haberin olsa, şu sisteme 10 bin demezsin zaten. Her neyse, iyi akşamlar size.
Sonuna kadar haklısınız hocam piyasada o fiyata daha iyi sistemler mevcut.

Beğenmediğim mesaja emoji bırakırım elbette, kimseye soracak değilim.

Adam satma niyetinde diyoruz, ilan olarak durur diyorsun. Boş yapmanın lüzumu yok.

Piyasadan haberin olsa, şu sisteme 10 bin demezsin zaten. Her neyse, iyi akşamlar size.
-Ben sana zorunda değilsin dedim, atma demedim.
- Hemen satmam gerekiyor gibi birşey yazıyor mu? Evet, yazmıyor. Boş yapmanın lüzumu yok.
- Piyasaya hakim biriyim ama sabah akşam sarı siteye F5 atmıyorum.

Görüşleriniz için teşekkürler, iyi sosyaller.

-Ben sana zorunda değilsin dedim, atma demedim.
- Hemen satmam gerekiyor gibi birşey yazıyor mu? Evet, yazmıyor. Boş yapmanın lüzumu yok.
- Piyasaya hakim biriyim ama sabah akşam sarı siteye F5 atmıyorum.

Görüşleriniz için teşekkürler, iyi sosyaller.
Hocam bu kadar alıngan olmanıza gerek yok.

Her mesaja beğenmedim Atan ben değilim. Göz doktoruna görün.

Ek olarak benim kelimelerime alınıp karşılık olarak aynısını yazma. Acelesi olsun olmasın, aklı başında birisi bu sistemi 10 bine almayacak. 🙂
Bu ne ego, hayırdır :)? İyi sosyaller yazmışım işte, uzatmasana.

Hocam bu kadar alıngan olmanıza gerek yok.
Böylelerine tahammül edemiyorum. Neyse yazmaya devam edebilir foruma 1 hafta önce katılmış zaten, zaman geçire geçire insanlara karşı üslubunu düzeltip egosunu azaltır.

Bu ne ego, hayırdır :)? İyi sosyaller yazmışım işte, uzatmasana.

Böylelerine tahammül edemiyorum. Neyse yazmaya devam edebilir foruma 1 hafta önce katılmış zaten, zaman geçire geçire insanlara karşı üslubunu düzeltip egosunu azaltır.

Egolu değilim. Haklı gibi direnen sizsiniz. Harbiden alıngansiniz. Bu arada, o 1 hafta değil. 3 yıldır bu forumu kullanıyorum. 🙂

Egolu değilim. Haklı gibi direnen sizsiniz. Harbiden alıngansiniz. Bu arada, o 1 hafta değil. 3 yıldır bu forumu kullanıyorum. 🙂
3 yılda kendinize pek birşey katamamışsınız gibi görünüyor, neyse burası tartışma alanı değil, uzatmayalım daha fazla :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı