GTX 1650 ve R5 5500 sistem kaça satılır

Kullanılan ekran kartı ilanın imajını fena yere çakıyor ben Full sistem olarak alıcısı çıkacağını zannetmiyorum ama parça parça satarsanız garanti adam çıkarır. Alacak adam demez mi "ya kardeşim şu ekran kartını almışken düzgün bir şey alayım önemli parça, PSU falan sonra daha kalitelisini ilave ederiz" diye.

Kullanılan ekran kartı ilanın imajını fena yere çakıyor ben Full sistem olarak alıcısı çıkacağını zannetmiyorum ama parça parça satarsanız garanti adam çıkarır.

Hocam F/P olarak gayet okey bence aslında RX580'li 10 ve üstü sistemler var.

yani ekran kartı dısında iyi mi ekran kartı mı - kalıyor hocam.

Hocam F/P olarak gayet okey bence aslında RX580'li 10 ve üstü sistemler var.

Yani ekran kartı dısında iyi mi ekran kartı mı - kalıyor hocam.

RAM ve hard diskler hakkında pek bir bilgim yok ama ekran kartı çok göze battığını söylemeliyim maalesef bugünün şartlarındaki performansını bilirsiniz.

RAM ve hard diskler hakkında pek bir bilgim yok ama ekran kartı çok göze battığını söylemeliyim maalesef bugünün şartlarındaki performansını bilirsiniz.

SSD iyi hocam RAM de gayet yeterli fakat ekran kartı olarak ne önerirsiniz bu sistemde. Ve fiyatta nasıl bir farklılık olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…