Çözüldü GTX 1650 Ventus ile i5 6500 uyumlu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rovz58

Hectopat
Merhaba.
Ekran kartım bozuldu yenisini almayı düşünüyorum. Alacağım kart: MSI GTX 1650 Ventus XS OC 4 GB ama işlemcim ile uyumlu mu onu bilmiyorum. İşlemcim ise şu: Intel(R) Core(tm) i5-6500 CPU @ 3.20GHz, 3192 MHz, 4 çekirdek, 4 mantıksal işlemci. Bu işlemci ile uygun mu bu ekran kartı?

Uyumlu dostum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Zaten bu bilgisayarlar için tasarlanmış olan bir kart, canlı yayın yapıyorsanız ve video işleriyle uğraşıyorsanız RX 6400'dan daha iyi olacaktır. Fakat daha performanslı olanlar var.
1660 daha iyi bir tercih.

Uyumlu ama ekran kartı ne kadar?

Evet bir sıkıntı yaşamazsınız ancak 1650 almanızı önermem.

Zaten bu bilgisayarlar için tasarlanmış olan bir kart, canlı yayın yapıyorsanız ve video işleriyle uğraşıyorsanız RX 6400'dan daha iyi olacaktır. Fakat daha performanslı olanlar var.
1660 daha iyi bir tercih.

Bütçem çok yok indirime girmesini/fiyatının düşmesini bekleyeceğim bu fiyatlarda daha iyi olan var mı Marvel Spider-Man Valorant red Dead vs. oynayacağım.

İkinci el GTX 1060 6GB'a yönelin. İlerde yeni bilgisayar alırım düşüncesiyle 6600 alın.

Son düzenleme:
Bütçem çok yok indirime girmesini/fiyatının düşmesini bekleyeceğim bu fiyatlarda daha iyi olan var mı Marvel Spider-Man Valorant red Dead vs. oynayacağım.
Sıfır mı alacaksınız? O fiyatlara 2. el 6600 bulunabilir ancak biraz darboğaz yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…