A ahmetpolat542 Centipat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #1 Merhaba dostlar, ekran kartım MSI GTX 1650 Ventus XS OC. Bazıları ekran kartı boşta ıken fan dönmez dıyor. Bende ekran kartı 30 derece de bile fanlar dönüyor. Acaba o özelliği ekran kartım desteklemiyor mu yoksa özellığın açıldıgı bir yer mi var? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2021
Merhaba dostlar, ekran kartım MSI GTX 1650 Ventus XS OC. Bazıları ekran kartı boşta ıken fan dönmez dıyor. Bende ekran kartı 30 derece de bile fanlar dönüyor. Acaba o özelliği ekran kartım desteklemiyor mu yoksa özellığın açıldıgı bir yer mi var?
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.467 Makaleler 2 Çözümler 12 2 Haziran 2021 #2 Ekran kartınız bu özelliği desteklemiyor.
BerkayFire Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 312 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sosyete 2 Haziran 2021 #3 Boşta iken fan dönmez diyenin bilgisayar bilgisinden şüphe ederim.
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #4 BerkayFire dedi: Boşta iken fan dönmez diyenin bilgisayar bilgisinden şüphe ederim. Genişletmek için tıkla... Ne alaka?
BerkayFire dedi: Boşta iken fan dönmez diyenin bilgisayar bilgisinden şüphe ederim. Genişletmek için tıkla... Ne alaka?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.936 Makaleler 5 Çözümler 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #5 BerkayFire dedi: Boşta iken fan dönmez diyenin bilgisayar bilgisinden şüphe ederim. Genişletmek için tıkla... Birçok ekran kartında boşta iken fan dönmez. Şu an sizin bilgisayar bilginizi sorgulamaya başladım.
BerkayFire dedi: Boşta iken fan dönmez diyenin bilgisayar bilgisinden şüphe ederim. Genişletmek için tıkla... Birçok ekran kartında boşta iken fan dönmez. Şu an sizin bilgisayar bilginizi sorgulamaya başladım.
B buyuksel Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 1.077 Çözümler 3 2 Haziran 2021 #6 BerkayFire dedi: Boşta iken fan dönmez diyenin bilgisayar bilgisinden şüphe ederim. Genişletmek için tıkla... Al işte bir bilgisayar cahili arkadaş daha. Yok yazınca ceza yiyen biz oluyoruz arkadaş. Bazı ekran kartları belli bir sıcaklığa ulaştıktan sonra fanlar dönmeye başlar.
BerkayFire dedi: Boşta iken fan dönmez diyenin bilgisayar bilgisinden şüphe ederim. Genişletmek için tıkla... Al işte bir bilgisayar cahili arkadaş daha. Yok yazınca ceza yiyen biz oluyoruz arkadaş. Bazı ekran kartları belli bir sıcaklığa ulaştıktan sonra fanlar dönmeye başlar.
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #7 Fanlar bozuk sanırım hocam dönmüyor. BerkayFire dedi: Boşta iken fan dönmez diyenin bilgisayar bilgisinden şüphe ederim. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG_20210602_002420.jpg 221,1 KB · Görüntüleme: 51
Fanlar bozuk sanırım hocam dönmüyor. BerkayFire dedi: Boşta iken fan dönmez diyenin bilgisayar bilgisinden şüphe ederim. Genişletmek için tıkla...
Croot Megapat Katılım 22 Ekim 2013 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Türkiye 2 Haziran 2021 #8 Her model 0 dB modu desteklemez. Gayet normal bir durum.