GTX 1650 Ventus XS Fan dönmüyor

mynameo00

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ekran kartının fan RPM değeri 0RPM olarak gözüküyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Ekran kartı MSI GTX 1650 Ventus XS modeli farklı programlar denedim. Durum aynı ekran kartı sürücülerini de güncelledim temiz kurulum yaptım, durum hala aynı.

1610568748551.png

Gelişmiş ekran kartları 0db teknolojisi kapsamında belirli bir dereceye kadar dönmez. Bir de ekran kartı kullanan bir oyuna girip bakar mısınız?

Merhaba arkadaşlar burada yeni olduğumdan kuralları ihlal etmiştim, hesap kısıtlıydı cevap yazamadım. Oyunlarda da aynı şekilde 0 RPM durumu mevcut, Afterburner'dan fan hızını %100 alsam bile 0 RPM oluyor, sorunun çözümünü sanırım buldum, internette şöyle bir yazı karşıma çıktı.

The fan RPM chart is completely flat at 0 RPM all the Ti'me because palit's fan is connected by the way of a two-pin cable, which means it doesn't Support fan-rpm monitöring.
"Fan RPM çizelgesi her zaman 0 RPM'de tamamen düzdür çünkü Palit'in fanı iki pimli bir kabloyla bağlanmıştır, bu da fan RPM izlemeyi desteklemediği anlamına gelir."

Sanırım sorun yukarıdaki durumdan kaynaklı, daha farklı düşüncesi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.

Merhabalar. Ekran kartının fan RPM değeri 0RPM olarak gözüküyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Ekran kartı MSI GTX 1650 Ventus XS modeli farklı programlar denedim. Durum aynı ekran kartı sürücülerini de güncelledim temiz kurulum yaptım, durum hala aynı.

Eki Görüntüle 834481

Hocam aynı sorun bende de mevcuk kartınızda güç girişi var mı büyük ihtimal güç girişi olmadığı için böyle gözüküyor.

Hocam aynı sorun bende de mevcuk kartınızda güç girişi var mı büyük ihtimal güç girişi olmadığı için böyle gözüküyor.
Hocam sanırım üstteki mesajdan kaynaklı, fanlar ekran kartı devresine 2 pinden bağlı olduğu için RPM değerini göremiyoruz. Ben kafama takmıyorum artık fan hızı ayarlanabiliyor çünkü sadece RPM değeri gözükmüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı